Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2008, 09:39   #2
ersoz1903
 
ersoz1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon6 2012’ye kadar Terim'le

Click the image to open in full size.
2012’ye kadar Terim'le
2 Temmuz 2008 Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ve Fatih Terim dün bir araya geldi. Başarılı hocanın sözleşmesi 2012’ye kadar uzatıldı.

AVRUPA Şampiyonası’nda Almanya ile oynadığımız yarı final maçından sonra ay yıldızlı ekipten ayrılma sinyalleri veren teknik direktör Fatih Terim, Milli Takım’ın başında kaldı. Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Terim ile 2012 yılına kadar yola devam edeceklerini açıkladı.

En sevilen hoca

Doğan, dün Fatih Terim ile federasyonun Levent’teki merkez binasında bir araya geldi. İkilinin görüşmesi sonrası, 2012 yılına kadar Terim’in milli takımlardaki görevinin devam etmesi kararına varıldı.

Başkan Doğan, Terim’in görev süresinin karşılıklı mutabakat sonrasında 2012’ye kadar uzatıldığını belirtti ve şunları söyledi: "Türk futbolunun sorunları Avrupa Şampiyonası öncesinde nerede bıraktıysak orada duruyor. Şimdi bir taraftan bu sorunları gidermek, diğer yandan da 2010 Dünya Şampiyonası’nın hazırlıklarına başlamak durumundayız. Fatih hocamızla 2010 yılına kadar devam eden bir sözleşmemiz vardı. Bu sözleşmenin 2012’ye kadar uzatılmasına karar verdik."

Bu arada İtalya’daki kentlerde bedava dağıtılan "The City" gazetesi Avrupa Şampiyonası sonrası yaptığı değerlendirmelerde Fatih Terim’i, en çok sevilen teknik direktör seçti.
__________________

Konu ersoz1903 tarafından (02-07-2008 Saat 09:40 ) değiştirilmiştir..
ersoz1903 Ofline