Alıntı:
lucidity´isimli üyeden Alıntı
Sanırım beni anlamadın, ben savunmaya mı hücuma mı transfere ihtiyaç var diye bir tartışma açmadım, forum da böyle örnekler var dedim.
O bakımdan sorin ile robert transferi karşılaştırılabilecek bir konudur.
Eğer benim sorum Solbek e sorin mi robert mi olsaydı sana katılırdım, doğru bir soru olmazdı.
Savunması zayıf olan sorin 4-4-2 de solbek değil agresif yapısıyla arkada savunmacı olacağı için orta dörtlü de oynar, 3-5-2 de ise kanat oyuncuları çok güçlü her ileri geri iyi çalışması lazım yani hem defans hem hücum gücü iyi olması lazım.
Tigana 4-4-2 oynatan bir hoca olarak Robert i oynatmak istiyordur.
En sonda da benim sormadığım bir konu olan defansa adam lazım diye yazmışsın, yani fikrini yazmışsın. O bakımdan açılan konu başlığını eleştirmen doğru bir yaklaşım olmadı. |
Sen Arjantin teknik direktöründen iyi biliyosun heralde...bu dünya kupasında da arjantin 3 lü savunma oynadı ve sorin yine ortasahanın soldışında oynadı... neyse 2 side aradığımız adam değil bizim savunmanın ortasına lider tecrübeli bir adama ihtiyacımız var dedim neyi yanlış bunun?