Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 07:06   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş günlüğü

Beşiktaş günlüğü
Click the image to open in full size.

Beşiktaş Genel Menaceri Sinan Engin, "Transfer sezonunda istediğimiz transferleri hemen hemen yaptık."
3.7.2008



'Gökhan Zan'la anlaşacağız'
Beşiktaş Genel Menaceri Sinan Engin, “Transfer sezonunda istediğimiz transferleri hemen hemen yaptık. Bir-iki yerli oyuncuyu daha kadromuza katmayı düşünüyorduk, ama anlaşamadık. Halen transfer devam ediyor. Şu an net bir transfer olayı yok. Ama burası Beşiktaş Kulübü ve her an, her şey olabilir. Bu böyle bilinsin. Bu sezon yapılan transferlerde benim imzam bulunuyor ve hepsine kefilim. Gökhan Zan futbolcumuzdur ve ayrılmayı düşünmüyoruz. Tatilden dönünce görüşeceğiz ve anlaşacağız” görüşünü dile getirdi.
Sağlam’ın tam kadro keyfi
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam “Yeni oyuncuların katılımıyla tam kadro gidiyoruz. Hiçbir oyuncumuzun eksik olmaması bizim için güzel. Oyuncularımızın bir an önce birbirleriyle kaynaşmaları ve alışmaları için bu önemli. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek ülkemize iyi bir şekilde dönmek istiyoruz” dedi.

‘Eksiklerimizi göreceğiz’
Siyah-Beyazlı Avusturya kafilesinin başkanlığını yapan yönetici Kenan Öner, bu kamp döneminin eksiklerini görmek açısından çok önemli olduğunu belirtti. Öner, “İyi bir kadro oluşturuldu. Yeni sezona en iyi şekilde girebilmek için herkesin elinden geleni yapacağına inanıyorum. Gerekirse yeni isimler alabiliriz” görüşünü dile getirdi.

Toraman’dan umut mesajları
Beşiktaş’ın takım kaptanlarından İbrahim Toraman, geçen sezon yaşanan sıkıntıların bu sene kendilerinden uzak olacağına inandığını belirterek, “Transferler ağırlıklı olarak savunmaya yapıldı. İtalya gibi savunma anlayışı ekol olan ülkeden gelenlerin takımımıza yapacağı katkıların önemli olacağını düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Onun derdi Rüştü ağabeyi
Kartal’ın 26 yaşındaki kalecisi Hakan Arıkan, kulağından bir operasyon geçiren ve dinlenen Rüştü Reçber’in birinci kamp dönemine katılamamasından ötürü üzgün. Milli kaleciden her gün yeni bir şeyler öğrendiğinin altını çizen Hakan, “Avusturya kampının ikinci döneminde aramıza katılacak olması sevindirici” diye konuştu.

Can’ın hedefi yuvada kalmak
Geçen sezon Kocaelispor’da kiralık olarak forma giyen genç forvet Can Erdem, geleceğe umutlu bakıyor. Siyah-Beyazlı ekibin geçen yılki hazırlık kampına da katıldığını, ancak ondan sonra kiralık gittiğini ifade eden Can, “Aynı şeyin tekrarlanmaması için canımı dişime takıp çalışacağım ve bu kez kalıcı olacağım” şeklinde söz verdi.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla