Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 07:09   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Artık Yalnız Değilim...

'Artık yalnız değilim'
Click the image to open in full size.

Sivok ve Zapotocny´nin gelişiyle takımda aynı dili konuşacağı arkadaşlarının olduğunu belirten Holosko, "Bu sezon patlama yaparım" dedi.
3.7.2008



Üstüne bir de tercüman
Kolay değil, hem sezon ortasında yabancı bir kulübe geleceksin, hem de çevrende aynı dili konuşabileceğin bir Allah’ın kulu olmayacak. Bunlar yetmezmiş gibi, derdine tercüman olacak bir isim bile alınmamıştı! Slovak Filip Holosko’dan söz ediyoruz. Ama bugün çok mutlu ve gelecekten de umutlu golcü oyuncu. Çünkü transfer edilen Çek Tomas Sivok ve Zapotocny ile aynı dili konuşabiliyor. ‘Gelince üst üste gelir’ derler ya, bu kez iyi şeyler peşi sıra geldi. Bir de tercüman tahsis edildi bu oyuncular için...

‘Her yardımı yapıyorum’
Holosko, geçen sezon, tercümanı olmadığı için basın toplantısında bile derdini anlatamadığına işaret ederek, “Koca takım içinde aynı dili konuşacağım tek kişinin bile olmaması kötüydü tabii... Sivok ve Zapotocny’nin gelişiyle artık yalnız değilim. Bu sezon her şey çok daha güzel olacak, bundan eminim. Bu moralle kesin patlama yaparım. Beşiktaş ve Türkiye konularında tecrübe sahibiyim. Şimdi tüm bunları yeni gelen arkadaşlarıma aktarıyorum. Her türlü yardımı yapıyorum ki, hemen uyum sağlasınlar” dedi.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla