Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 07:22   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Her an her şey olabilir

Beşiktaş Genel Menajeri, transfer sezonunda hemen hemen istedikleri futbolcuları aldıklarını belirterek, “Şu an net bir transfer olayı yok. Her an her şey olabilir. Bu böyle bilinsin” diye konuştu. Bobo ve Delgado için kendilerine cazip teklifler gelmediğini belirten Sinan Engin, Gökhan Zan ile yeniden anlaşacaklarını umut ederek, “Eninde sonunda anlaşacağız” dedi.
Click the image to open in full size.
ENGİN ALBAYRAK
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, ilk kampı için Avusturya'ya giderken genel menajer Sinan Engin, önemli açıklamalar yaptı. Siyah-beyazlı takımın genel menajeri, nokta transferler yaptıklarını ancak yeni transferler yapabileceklerini de söyledi. İlk etap yurt dışı kampı için Avusturya'ya gittiklerini belirten Sinan Engin, “Transfer sezonunda istediğimiz transferleri hemen hemen yaptık. Bir-iki yerli oyuncuyu daha kadromuza katmayı düşünüyorduk, ama anlaşamadık. Halen transfer sezonu devam ediyor. Şu an net bir transfer olayı yok. Her an, her şey olabilir. Bu böyle bilinsin” diye konuştu.


TÜRKLER YÜKSEK UÇUYOR
Sinan Engin, yerli futbolcuların yüksek rakamlar istemesinden yakınırken, “Türk futbolcularının yüksek rakamlar istemesi bizi zorluyor” dedi. Manisaspor'un Uğur İnceman için kendilerinden genç futbolcular Adem Büyük ve Necip Uysal'ı bonservisiyle birlikte istediğini ama kabul etmediklerini belirten Engin, “Hiçbir futbolcumuzu bonservisiyle vermek istemiyoruz” dedi. Bobo ve Delgado ile ilgili hiçbir resmi teklif almadıklarını da kaydeden Engin, “Telaffuz edilen rakamların hiçbiri kulübümüze ulaşmamıştır. Cazip teklifler gelse değerlendirebilirdik, ama resmi bir teklif yok” şeklinde konuştu.


BOBO-DELGADO GİTMİYOR Engin, güçlü bir kadro kurduklarına inandıklarını da belirterek, şunları söyledi: “Defansta geçen seneki eksikliklerimizi büyük ölçüde kapattık. Gökhan Zan tatilden sonra gelip bizimle görüşecek. Gökhan Zan futbolcumuzdur. Kendisinden ayrılmayı düşünmüyoruz. Ekonomik şartlar onun için de bizim için de çok önemli. Bir yerlerde buluşacağımızı umuyorum, ama biz onu hiç ayrılmış düşünmüyoruz. Eninde sonunda anlaşacağız. Kendisiyle hiç transfer görüşmesi yapmadık. Yazılanlar spekülasyon. Birkaç gün içinde bu konu da netleşir.”
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla