Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 07:23   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kartal, tam kadro Avusturya seferine çıktı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, ilk etap kamp çalışmaları için Avusturya'ya gitti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, İstanbul'daki hazırlık çalışmalarında oyuncuların ölçümlerini yaptıklarını belirterek, adaptasyon dönemi geçirdiklerini söyledi.
Fiziksel olarak oyuncuları üst seviyeye çıkarmak için yoğun bir çalışma dönemine gireceklerini ifade eden genç çalıştırıcı, kampta 4 hazırlık maçı oynayacaklarını, 16 Temmuz'da Türkiye'ye dönüp bir haftalık aradan sonra Avusturya'ya geçeceklerini söyledi.
Ertuğrul Sağlam, "Yeni oyuncuların katılımıyla tam kadro gidiyoruz. Hiçbir oyuncumuzun eksik olmaması bizim için güzel. Oyuncularımızın bir an önce birbirleriyle kaynaşmaları ve alışmaları için bu önemli. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek ülkemize iyi bir şekilde dönmek istiyoruz.'' dedi. Sağlam, bir transfer çalışması olup olmadığına ilişkin soru üzerine, şu anda öyle bir durum olmadığını belirtti. Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin de, transfer sezonunda istedikleri futbolcuları aldıklarını belirterek, biri iki yerli oyuncuyu daha kadrolarına katmayı planladıklarını söyledi. Bobo ve Delgado ile ilgili hiçbir resmî teklif almadıklarını da kaydeden Engin, "Telaffuz edilen rakamların hiçbiri kulübümüze ulaşmamıştır. Gazetelerde yazıldığı gibi böyle cazip teklifler gelse değerlendirebilirdik, ama teklif yok." dedi.
Öner'den Gökhan Zan müjdesi Genel Sekreter Kenan Öner, milli futbolcu Gökhan Zan ile görüştüklerini ve 3-4 gün içinde yeniden anlaşmaya varacaklarını söyledi. Siyah-Beyazlı takımın kafile başkanlığını yapan Kenan Öner, takımın konaklayacağı otelde yaptığı açıklamada, yeni transferleri Zapotocny ve Sivok'a yüksek bonservis bedeli ödendiği yönündeki spekülasyonlarla ilgili olarak, "Beşiktaş gerekli yerlere transferler yapmıştır ve bunlar Türkiye'de birçok takımın verdiği bonservis ücretleri karşılığında Avrupa standartlarında yapıldı." diye konuştu. Siyah-Beyazlıların, ilk etap kampına toplam 31 futbolcu katıldı. Kafilede şu isimler bulunuyor: İbrahim Toraman, Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef, Ekrem Dağ, Hakan Arıkan, Tuna Üzümcü, Anthony Seric, Tomas Zapotocny, Tomas Sivok, Matias Delgado, Mert Nobre, Adem Büyük, Fahri Tatan, Rodrigo Tello, Necip Uysal, Rasim Mutlu, Erdem Köse, Edouard Cisse, İbrahim Üzülmez, Aydın Karabulut, Serdar Özkan, Ali Tandoğan, Filip Holosko, Korcan Çelikay, Emre Özkan, Ergun Aydın, Rıza Şen, Sezer Sezgin, Can Erdem, Batuhan Karadeniz ve Bobo. Temel Yirmibeşoğlu, Leogang
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla