Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 07:28   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo'dan Son Nokta!!!

GİDECEK Mİ, KALACAK MI? Click the image to open in full size.
Beşiktaş'tan ayrılacağı yönündeki söylentiler bitmek bilmeyen Bobo, bu iddialara son noktayı koydu!..

Yeni sezon hazırlıkları için bugün Avusturya'ya giden siyah beyazlı kafilede bulunan Brezilyalı golcü, Atatürk Havalimanı'nda Lig TV muhabiri Atakan Kurt'a birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Transfer söylentilerine yanıt veren Bobo, "Şu anda benim tek düşüncem Beşiktaş ile devam etmek ama herhalde kulübe gelen bazı teklifler var. Bu konuda kulüp karar verecek. Beşiktaş ile kontratım 2011'e kadar devam ediyor ve tek düşüncem bu kontratı tamamlamak. Ben taraftarın bana olan sevgisini biliyorum ve ben de onları çok seviyorum. Benim burada kalmak istememin en büyük nedeni taraftardır" dedi.

Yeni sezonla ilgili de konuşan yıldız oyuncu, yeni transferler yapıldığını hatırlatarak, önümüzdeki sene, geçtiğimiz seneden daha iyi olacaklarını iddia etti.

Türkiye'nin Euro 2008'deki performansını da değerlendiren Bobo, "Türkiye'yi yürekten destekledim. Bence futbolcular elinden gelenin en iyisini yaptılar. Hamit Altıntop çok iyiydi. Semih ve kaleciler de iyi performans gösterdi. Bu kadar sakata rağmen herkes elinden geleni yaptı" diye konuştu.

Brezilyalı golcü, siyah beyazlı yönetimin yaptığı Tuna, Ekrem, Seric, Sivok ve Zapotocny transferleri için de "Türkiye'de oynayan isimleri tanıyorum. Dışarıdan gelen isimleri çok iyi bilmiyorum ama Beşikaş transfer ettiyse büyük düşünerek transfer etmiştir. Umuyorum ki katkı sağlayacaklardır" ifadelerini kullandı.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla