Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 13:35   #1
DcLe_Barsakrsu
 
DcLe_Barsakrsu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dediğin Gibi Olsun

Dediğin Gibi Olsun


Yaşanan onca şey üstüne, şimdi “gittim” diyorsun… Her ne kadar kabullenemesem de, dediğin gibi olsun. Hayır, hayır… Açıklama beklemiyorum senden, sus… Hatıralar avutsun beni bundan sonra. Duymak istemiyorum senden gelecek hiçbir sözü, bilmek istemiyorum yaşadığın kötü şeyleri. Nasıl “bitti” dediysen bana bir anda, şimdi de öyle bitir söylemek istediğin bütün cümlelerini…
O güzel günler sonrasında, bana “bitti” diyorsun… Öyle olsun… Seni dinlememi bekleme benden, arkana bakmadan giderken. Yanına al bende bıraktıklarını. Senden bir iz kalsın istemiyorum artık hayatımda. Önce gözlerini götür yanında, sonra gülüşünü al benden. Kulağımdaki sözlerini veririm sana. Şarkılarımızı topla bu odadan. İzmir’den anılarımızı… Dokunuşlarını çek ellerimden, yüreğimden sevgini götür. Hiçbir şey kalmasın senden. Bunları tek başıma taşıyamam sen yokken.

“Hoşça kal..!” diyorsun… Peki, istediğin gibi olsun. Git… Git ama böyle her şeyi bana bırakarak değil. Omuzlarıma yüklediğin, tek taşımak zorunda kaldığım o büyük aşkını da al yanına. Ezilemem bıraktıklarının altında. Çok şey istemiyorum senden, getirdiklerini koy bavuluna. Bende yine kalemim, bende yine kağıdım, bende yine yazdıklarım kalsın. Bende yine bitmeyen özlemle bir de yanında hüzün kalsın. Bunları sen taşıyamazsın. Çok şey istemiyorum senden, getirdiklerini koy bavuluna. Taşıyamadıkların bana kalsın…!

Deniz Demir
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
DcLe_Barsakrsu Ofline   Alıntı ile Cevapla