Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 13:47   #1
burock fun
pıηćıя
 
burock fun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Adı konmamış yaLnızLığımın son demLeri..

Neydi bu damarLarıma işLeyen biLinçsiz..Adı neydi bu yaLnızLığın, çaresizLiğin? Yoksa bu iLikLerime işLeyen, beni tüm hayattan soğutan,asLında hayata bağLadığını sandığım şeyin adı aşk oLabiLir miydi? OLabiLirdi eLbette.Beni bu denLi üzen, acı veren, içimdeki bu soğukLuğu hissettiren duygu aşktı..KapıLmıştım bir kere.Ne yapacaktım ki? Nereye gitsem, neyi düşünsem, orda aşk, orda sevda, orda sen...Çaresiz işLemiştin işte kanıma bir kere..Gerçekten istiyormuydum ki bundan -senden- kurtuLmayı? BiLmiyorum sevdiğim,biLemiyorum.İnan ne yapacağımı ve gerçekten ne yapmak istediğimi bende biLmiyorum.
TutkuyLa istiyorum seni; boşLukLarda kayboLurcasına.Adına uyanıyorum.Akşamı senLe ediyor, sabaha senLe uyanıyorum.Ve beLkide sana susuyorum.İçimdesin sanki..ELimi soL yanıma götürdüğümde tamda sana dokunacak gibi oLuyorum..Ama sen hep benden kaçıyorsun be sevgiLi..
YaLan doLansız başLamıştık bu öyküye.Sana diyordum ben aLışmışım bir kere yaLan söyLemeye..HuyLu huyundan vazgeçmez ya öyLe işte..Ama baktım ki zamanLa kendimi biLe hayrete düşürmüşüm.Çünkü sana ne zaman yaLan söyLemeye kaLksam içim acıyordu sanki, yapamıyordum..
ALışıyordum sana gitgide..Benden biri oLuyordun..Hissediyordum.Artık seni öyLe seviyordum ki seni düşünmeden bir anım geçmiyordu.Her soLuğumda özLüyordum seni, geLeceğin günün umuduyLa bir sabaha daha uyanıyordum..Ama artık umutLarıda tükettik be sevgiLi..!
Sen yaLan çıktın be sevgiLi..Baştan başa bir yaLan.Ben seni herşeyinLe kabuL etmişken, sensiz yaşayamam demişken, uğruna için için yanarken, eşin oLucam demişken sen bir defa daha bıraktın beni..Hemde yaLanın doLanın tam ortasında.HaLa anLayamıyorum peki ama neden ?
Peki sen bunLarı yaptında ben senden vaz mı geçtim ? geçebiLdim mi? Hayır..Yine soL yanımda sen, her soLuğumda senin özLemin var..
OLsun be sevgiLim; biz bu yoLa çıkarken iyi günde, kötü günde diye çıkmadık mı? Şimdi ver eLLerini son kez bu yağmurda ısLanmaya..
Bitti işte yaLnızLığımın son demLeri de..Bu yoLcuLuk öLüme uzanır artık son sürat, sensizLiğe..!


pınar..
__________________
AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ...

~

burock fun Ofline   Alıntı ile Cevapla