Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 15:10   #1
lynxeyed08
 
lynxeyed08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 cArşıyı seven bunları okusun!!!!

Okuyanlar okumayanlara,
Görenler görmeyenlere,
Duyanlar duymayanlara,
Anlayanlar da anlamak istemeyenlere,
Anlatsınlar!

"Bir zamanlar Amerika" gibi bir zamanlar Beşiktaş vardı ve hep öyle kalacak, içimizde oldukça.
Aramızdan başka dünyalara ayrılanlar da oldu. Hiç kaybetmedik birbirimizi!... Hayat bizi rüzgarıyla farklı yerlere savursa da, aramızda anlaşmazlıklar olsa da biz hep "bir"dik, birliktik. Birlikteyiz. Beşiktaş her şey... Beşiktaş aşkı her şey demekti. Ne önüne geçmeye çalıştık, ne de arkasında kaldık. Aynıydık çünkü; biz "Beşiktaş"tık.
Dünya dönüyor, her şey aynı kalamıyor. Akbabalarla, sırtlanlarla doluyor sokaklar günden güne. Çakal çukal basın da tribünde aramızda olmaya çalışıyor. Bugüne dek bizler "takımımıza destek olmak"tan başka bir şey düşünmedik. Bedeli her şeyle suçlanmak olsa da. Gün geldi ayyaş olduk, gün geldi çapulcu olduk, gün geldi hayatımızdan olduk. Bir şeyi anlamadılar biz sadece "Beşiktaş sevdalısı" olduk.

Dinleyin Ağalar, Dinleyin Efendiler:
Bu güne kadar, bizi her fırsatta yerden yere vuran sevgili(!) basın camiasının davetlerine katılmadık. Reyting canavarlarına yem olmadık. Ama medya mensupları reyting uğruna işine geldiği gibi kapıdaki karaborsacıları bile "biz" yaptı. Her türlü sloganımızı eleştirerek bizi hedef tahtası yapmaya çalıştı. Unutmasınlar; bizim sloganlarımız ne siyasi, ne çıkar amaçlı, ne de reyting kaygılıdır. Zaten bizi farklı kılan da budur! Bu basın değil midir ki en ufak bahaneyle, her fırsatta, örneğin bir hakem düdüğünde bizi, takımımızı ve kulübümüzü küçük düşürmeye çalışan?
Bu yüzden; ÇARŞI satılmış medyaya da karşı!!!
Ve, bu nedenledir ki; ÇARŞI demokrat ve dürüst medya ile de bağlarını koparmayacaktır!!! ÇARŞI ASLA UNUTMAZ!!!
Bu güne kadar mevcut yönetimlerle bir işimiz olmamıştır. Bunu "olmuş" veya "olacak" gibi görenler de asla içimize alınmamıştır ve alınmayacaktır. Camia içindeki bazı çakallar yönetimler ve taraftarlar arasındaki her türlü birlik hareketlerini çıkar amaçlı göstermekle bizleri ve yönetimleri hedef haline getirmektedirler. Her nedense bu çakallar puslu havaları sevdiklerinden kendilerini bir türlü açığa çıkarmamaktadırlar. Bizler takımımızın aldığı skorlarla gurur duysak da, üzülsek de dünyada futbol günden güne değişiyor ve mertlik bozuluyor. Savaşlar yerini soğuk savaşlara bırakıyor ve top her zaman kale çizgisini aşmıyor. İşte bizi ÇARŞI yapan da bu!!! Çünkü yenilsek de, yensek de taraftarın seninle... Bugüne kadar ağzından "Beşiktaş taraftarıyla gurur duyuyorum" sözünü düşürmeyen başkanlar ve yönetimler de buna dahil. Bizimle birlikte her golde sevinçle gözleri parlayan sevgili Beşiktaşlı kardeşlerimiz, bizler her şeyin farkındayız. Takımımız gururuyla, şerefiyle, hakkıyla, alın teriyle kazandıktan sonra, 2. ligde de olsa, Beşiktaş’ımızın yanındayız. Ne yönetici, ne siyasetçi, ne de gazeteciyiz, bizler taraftarız, gerektiğinde de Beşiktaş'ın askerleriyiz!!!
Unutmayın ki; Bizler geldiğimiz bu günlere Kazan Birahanesi'nin dibinde elimizde üç beş bira şişesiyle Beşiktaş Semti'nin içinde küfürlerle kafirlerle dolaşarak gelmedik. Bizler on yedisinde delikanlı diye dolaşırken fb, gs pankartlarını keser, iki gün önceden evden kaçar, dayak da yesek maçlara sabahlardık. Bizlerden ne semtimizdeki esnaf, ne bacılarımız ne de mahallelimiz çekinmezdi. Bizlerin, sizler gibi, derdini anlatacağı abileri de yoktu. Bizler de güldük; bizler de ağladık; bizler de sevdik...

Geldiğimiz şu günlerde, bizim de söyleyecek bir kelamımız var. "Kurt kocadı, köpeklerin maskarası olur mu?" diyen köpeklere..."Ağzı olan konuşuyor" misalindeki etek giydireceklerimize... Her taşın altından ÇARŞI'yı çıkarmak isteyen hainlere... Hem serserilik yapıp hem de "ben Çarşı'yım" deyip, ÇARŞI'nın ismini kullanmaya çalışan yeni yetmelere... Her zaman Beşiktaş'ın kötü günlerinde arkaya saklanıp ortalığı karıştırmak isteyen milenyum taraftar bozuntularına... İşine gelmediğinde atıp tutan, salyalarını akıtan, medya mensuplarına... Ve, bu işlerden menfaat sağlayabileceğini düşünen kuş beyinli çakallara, sırtlanlara... : AKILLI OLUN ULAN!!!

"Bir zamanlar" da ki Beşiktaş'a döndürmeyin tribünleri! O zaman kapalıda kalacak olan gerçek taraftarı göreceksiniz... Peki ya o zaman geldiğinde olabilecek misiniz, o çok sevdiğiniz tribünlerde? Hasbi'de, Kazan'da rahatça yudumlayabilecek misiniz rakılarınızı, biralarınızı? Demlenip demlenip geldiğiniz tribün sıralarına, ensenizde boza pişmeden gelip, heyecanla seyredebilecek misiniz takımınızı? Beşiktaşlılık ruhu bambaşkadır beyler!!!
O zaman çapulcumuz da gelir, ayyaşımız da, çoluk çocuklumuz da, kariyer yapmışımız da, kaçak köçeğimiz de. Yeter ki kimse namert olmasın! Şunu da unutmayın ki: ÇARŞI hiçbir şeyi unutmayan, affetmeyen bir efsanedir!!!

ÇARŞI
__________________

Konu lynxeyed08 tarafından (03-07-2008 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir..
lynxeyed08 Ofline   Alıntı ile Cevapla