Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 15:20   #6
lynxeyed08
 
lynxeyed08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 cArşıyı seven bunları okusun!!!!--2

"
Bizimkisi bir aşk hikayesi!!!<ömrümüz yettiği yere kadar BEŞİKTAŞ>>

Bir masal anlat bana aşkım , Beşiktaşkım. Elimi bırakmadan, içine ne koyarsan koy. Yenilgi mi ?Koydun zaten Beşiktaş'ım. Ama bundan sonra öyle bir yenilgi koy ki yenildik ama canla başla mücadele ettik diyebilelim. Maçın hakkını verdik diyebilelim.

Şerefli ikincilik koy içine Beşiktaşım, istersen kupalar koy. Ben seni dinlerim. Destanlar yaz bize. Eskiyi anlat bize ; geçmişi.. Kazanılan zaferleri, şampiyonlukları, gelenleri , gidenleri. Bana; bizi anlat, nasıl seni sevdiğimizi. Senin için simsiyah geceleri nasıl da bembeyaz ettiğimizi tıpkı şu an benim yaptığım gibi. Sonra bize yine yenilgileri anlat ; ardından akan göz yaşlarını. Ama sakın, sakın elimi bırakma! Korkarım! Yürüyemem bu yolda sensiz! Çekme karanlığımdan aydınlığını..

Sen anlat Beşiktaş'ım... İnandır bizi güzel günlere. Ver bize gelecek coşkuların kahkahaların sinyallerini. Stadın inleyiş seslerini duyur bize. Koy içine masalın ne istersen. Lig şampiyonu ol mesela.İmkansız da olsa başar bunu. 3 maç kaldı önünde inan buna . Al benim ruhumun hepsini ruhum teslim sana! Türkiye kupası da senin olsun. Hatta abartayım Dünya bizi konuşsun.Seneye dünyaya açılacağımızı duyur bize. Umrumuzda değil ya , sen elimi bıraktıktan sonra dünya bilmiş bizi, bize ne!Uykuya dalıp gitsem bile bırakıp gitme sakın beni Beşiktaşım. Üstümü ört, ama elimi bırakma. Rüya gibi gelen masalı bitirme. Devam et sen. Ben gözümü dinlendiriyorum. Ben uyusam da görmüyor musun? Bak BİNLERCE insan seni dinliyor..


Bana bir masal anlat Beşiktaşım. İçinde her şey olsun. Her şey. Bir tek şey olmasın. ŞEREFSİZLİK.Başkalarına benzeme Beşiktaşım.Ligden çekileceğini belirtip gündemini yarattıktan sonra sakın sözünden dönme. Dediğinin arkasında dur. Unutma SEN BEŞİKTAŞSIN. Senden başka bir ricam yok ki benim. Sen anlat benim canım Beşiktaşım. Arkadan da müzik çalsın hafiften.. Ben burada seni dinleyip uykuya dalarken diğer aşıklar şenlensin masalınla bir kadeh koysunlar masaya. 'Beşiktaşım ŞEREFine' diyebilsinler.


Bana bir masal anlat Beşiktaşım; senin için ölen bedenleri anlat bana. 'Sevdamız uğruna canlar verdik biz' bestesinin çıkış nedenini anlat bana. Sen sahaya çıktığında seni yakından görebilmek için binbir yolu deneyenlerin telaşını anlat bana. Geçtiğimiz *****artesi senin kazanacağına inanıp ta Almanyalardan gelen Çarşı Berlini anlat bana. İzmir'den, Kıbrıs'tan, Anadolu'dan gelenleri anlat. Senin için çarpan yürekleri anlat. Sırf SENİN için..Senin için her şeyini bir kenara bırakıp Beşiktaşım Hayat Sensin diyen sesin nerelerden geldiğini anlat. Yeni doğan minnacık bir bebeğe siyah beyaz bir tulum alabilme heyecanını ve sonradan Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur diyebilme gururunu anlat bana. Susma anlat işte her şeyi. Bildiğin her şeyi. Ne o yoksa duymuyor musun bizi? Daha da çok bağırırız o zaman , sesimizin geldiği yere kadar bağırmayız, sesimizi her yere duyururuz. Sen yeter ki iste Beşiktaşım, sen yeter ki sıkı sıkı tut elimi...

Takma kafana hiç bir şeyi Beşiktaşım. Geçen sezon başkaları top koşturuyordu senin için bu sezon başkaları kim bilir belki seneye bu yazıyı okuyanlardan senin için yüreği deli gibi çarpanlardan biri koşacak senin adına. İşte o zaman işte o zaman Şampiyon olacaksın. Ama olmasan da sıkma canını. Pazar ve Pazartesi akşamları tıka kulaklarını dinleme Ermanı , Kazımı, Şansalı. Sen beni dinle...


Ben uyuyorum Beşiktaşım. Sakın susma sen. Bilirsin beni korkarım , anlatırken tut elimi , uykuya dalıp gitsem bile , bırakıp gitme sakın beni...Sevdamdan komaya sok beni ama bırakıp da sakın gitme...."
__________________

Konu lynxeyed08 tarafından (04-07-2008 Saat 09:26 ) değiştirilmiştir..
lynxeyed08 Ofline   Alıntı ile Cevapla