Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2008, 22:28   #6
ksavas

ksavas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
one-starr´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadasklar bukadar kizilir mi ? Kac kere seyretiniz ademi? Gokhan Gulec de 1 sezn firtina gibi oynadi sonra dokuldu! Hem bizim elimizde BATUHAN KARADENIZ var asil ona sans verilsin batuhan&Holosko = Luca Toni&klose (bobo kesin gider gelecek sezon) ben sahsen hic n,seyretmedigim icin bunlari soyledim adem hakinda yanlisim varsa af ola
sorun orda ıste kac kere ızledık kı bu kadar kolay gonderıyoruz?bu gelecek vaadedıp bı mac oynatılmadan belese gonderılen kacıncı oyuncu bugun gonderelım bakalım nobre yı atabılıyo mu 17 gol orda...gecen sene yapılan yabancı transferlerı de ertugrul 2 mac oynatmadan kovdu paraları çarçur etti...bu adamı bı ızlesın barı hazırlık macında olsun...koy semıh gıbı yedege yerlı forvet mıs gıbı kurtul su nobreden mobreden...bunlarda hıc kafa calısmıyo ya....gencecık futbolcu geçen sene iyi iş yapmış bı oynatın bı bakın beleşe werme kolaylarına geldı tabı adamları...inanmıyorum ya besıktasın hayatımda bu kadar berbat yonetıldıgını gormedım allah besıktası bu sınan ertugrul demıroren den bır an once kurtarsın