Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2008, 07:26   #196
shawnodese

shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
karakanat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kapatmakla ne alakası var ki, Beşiktaş altyapısı Türk futboluna oyuncu yetiştiren en önemli kurumlardan biri. Ama şampiyon olamadıkça taraftarın da baskısıyla kendi takımımızda kullanamıyoruz bu oyuncuları. Adem yerine herkes M. Sedefi verelim o çocuktan birşey olmaz, şansını kullanamadı diyordu. Ne farkı var Ademle Mehmetin? M. Sedef de Türk futbolunun soluna ilaç olacak diye çıktı 2 senede geldiği durum ortada. Aynı şey 1 sene sonra Adem için de geçerli olacaktı. G. Güleç 19 yaşındayken yarım devrede 12-13 gol atmasına rağmen ne kadar uzun ömürlü olabildi ki Beşiktaşta 21 yaşındaki Adem olsun?

Beşiktaş a takım kadrosunda bu sene Aydın, Serdar Özkan, Batuhan, Necip ve Korayı bulundursa yeter. Bizim durumumuzdaki bir kulüp için bu bile çok iyi bir rakamdır.
Alt yapıdaki oyuncular harcanıyorlar.
Son 10 sene içinde alt yapımızdan çıkıp Türk futbolunda adı geçen Beşiktaşlı oyuncuları sayabilirmisin(Nihat'tan başka hatırlamıyorum).
Son 10 sene içinde alt yapımızdan çıkıp şu anda Türkiye Süper liginde oynayan oyuncuları sayabilirmisinin?

Adem kalite olarak çok kaliteli bir oyuncu. PAF takımından beri Ademi takip ederim. Altayda da izleme fırsatım oldu. Sahada yüreği ile oynayan oyuncu. Sinan Vardar'a sorun bakalım Adem'in hangi şartlarda Beşiktaş'a kazandırıldığını.

Bu arada Adem gönderilsin yerine Aydın, Serdar Özkan, Batuhan, Necip ve Koray var diyorsunuz da, her birinin yetenekleri farklı. Özellikleri farklı. Sizdeki mantık geçerli olsa Arda şu anda hala Manisasporda oynuyor olacaktı. Unutmadan bizde bu kadar ahmak olunca bu gençler de takasla gönderileceklerdir.

Adem alt yapıdan bu sene A takımda yer alanlar içinde en gözde olanı, en hazır olanı idi. Takas değeri olabicek tek adamdı. 300.000 az ödemek için elden çıkartıldı. Sen (Bu transferde emeği geçen gerzeler için söylüyorum) Bebbe denen 12. sınıf bir oyuncuyu Beşiktaş'a layık görüyorsun yetmiyor, Galatasaray'dan kovulmuş Necati'yi Beşiktaş'a layık görüyorsun ama Adem işe yaramaz oluyor ve elden çıkartılıyor. Bu iş sadece Sinan Engin'in ne amaçla orada olduğunun kanıtı.

Sinan Engin denen hain günü kurtarmak adına geleceği yok etmekte. Bobo ve Delgado kötü adam olarak gösterilip gönderilmeye çalışılmakta. Ricardinho kötü adam dendi gönderildi, Gökhan Zan kötü adam oldu.

Sinan Engin deki mantık şu; günü kurtarmak için geleceği satmak. Adem yerine Oğulcan olsa gönderirmiydi Sinan Engin?

Bir lafımda Ertuğrul sağlam'a; biraz onurlu davranıp da her şeye evet demesin. Arada sesini de çıkartsın. Ne yazık ki torpille orada olduğu için, bunu kendisi de bildiği için bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı ile fazla orada kalamaz.

Zaman kimin haklı olduğunu gösterecektir. Eğer iyi bir analizci ve gözlemci iseniz Sinan Engin'in yaptıklarını ve yapmaya çalıştıklarının nelere mal olacağını görebilirsiniz.

Umarım Sinan Engin devam eden davadan dolayı suçlu bulunur ve biz ondan uzun yıllar kurtuluruz...
shawnodese Ofline