Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2008, 07:45   #4
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'ın kampında büyük kavga

04 Temmuz 2008 08:40
Beşiktaş’ın Avusturya kampında olay! Kaptanları Üzülmez ile Toraman terlik yüzünden kavga etti. Yumruk yumruğa giren iki futbolcu kamptan kovuldu.

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya’ya giden Beşiktaş’ın kampı olaylı başladı. Siyah-beyazlı takımın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman terlik yüzünden yumruk yumruğa birbirine girince kamptan kovuldu.
Öğle yemeğine terlikle gelen İbrahim Toraman’ı İbrahim Üzülmez “Yemeğe neden terlikle geliyorsun, ayakkabı giysene” diye uyardı. İbrahim Toraman ise “Ayağım ağrıyor o yüzden terlik giyiyorum” yanıtını verdi. Üzülmez’in “Benim de ayağım ağrıyor ama ben terlik giymiyorum” sözüne İbrahim Toraman “Sanane” diye çıkışınca ortam bir anda gerildi. İbrahim Üzülmez “Ben bu takımın kaptanıyım” diye konuşarak ayağa kalktı. Toraman’ın “Ben de bu takımın kaptanıyım” savunmasını yapmasının ardından iki oyuncu bir anda birbirine girdi. Yumruk yumruğa kavga eden oyuncuları yemekteki diğer futbolcular güçlükle ayırdı.

İkisi de yaralandı
Ortalığın yatışmasından sonra idmana giden siyah-beyazlı takım daha sonra akşam yemeği için tekrar otele döndü.
Yemekte bulunan Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin iki kaptanı barıştırmak istedi. Ancak iki futbolcu bir kez daha tartışmaya başladı, ardından tekme tokat birbirine girdi. Birbirine vurdukları yumruk ve tekmeler sonucu yaralandıkları gözlenen iki kaptanı araya girenler güçlükle ayırdı.

Olaya büyük tepki gösteren Menajer Sinan Engin iki oyuncuyu İstanbul’a geri gönderme kararı aldı. Kamptan kovulan ve bugün İstanbul’a gelmesi beklenen İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman hakkındaki kararı Başkan Yıldırım Demirören’in vereceği bildirildi. İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toroman’ın yine kavga etmemeleri için aynı uçağa bindirilmeyeceği, birinin Salzburg, diğerinin ise Münih üzerinden İstanbul’a gönderileceği bildirildi.
Milliyet
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla