Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2006, 08:56   #1
yasinbjktr
 
yasinbjktr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Wink "Sergen ve Tümer yedek kaldıysa"

Jean Tigana'nın Gaziantepspor'un yedek kulübesinden bulup çıkardığı Gökhan Güleç, bu sezona umutlu bakıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü'nün kendisini izlediğine ilk önce inanmayan genç oyuncu, "O dönemde herkes Gökhan Ünal ve Umut Bulut'u konuşuyordu. O yüzden Tigana'nın beni transfer edeceğine inanmıyordum. Ama kendimi bir anda Ümraniye'de buldum ve daha ilk idmanda as oyuncuların giydiği yeleklerden verdiler. İşte o an kendime gelemedim. Hocama minnettarım" dedi.
Nobre ve Bobo ile rekabetinin kendileri için çok iyi olacağını da söyleyen Gökhan, yedek kalmaktan çekinmediğini, bunu sorun etmeyeceğini de belirterek, şöyle konuştu: "Bu takımda geçen sezon Sergen ve Tümer gibi isimler yedek kaldıysa, ben kim oluyorum ki Beşiktaş'ta yedek kulübesinde oturdum diye dert edeyim."
Takım içindeki gençleşmenin hem avantaj, hem de dezavantajı olabileceğini de söyleyen siyah - beyazlı golcü, "Bu operasyon takımı bir kolej havasına sokabilir. Bir zamanların özlenen kolej takımının geri geleceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Cordoba'ya özür!
Antrenman dışındaki zamanlarda da ekstra çalışma yaptığını ve sarkaç topuyla vuruş tekniğini geliştirmeye çalıştığını vurgulayan Beşiktaşlı oyuncu, Tigana'nın hava toplarına Bobo'nun çıkmasını istediği için böyle algılandığını söyledi, "Ben görevimi yaparım" yorumunu yaptı.
Bu yaz evlenen futbolcu, sözlerini şöyle noktaladı: "Cordoba'yı düğünüme davet edecektim ama kendisi Kolombiya'da olduğu için çağıramadım. O da bana şaka yolu ile takılarak bozulduğunu söylemiş. Sizin aracılığınız ile Cordoba'dan özür diliyorum."
yasinbjktr Ofline