Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2008, 19:19   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Arda klübünü açıkladı!

Arda hakkında sürekli transfer iddiaları var. O klübünü açıkladı. Bakın nerede oynayacak?
Avrupa'nın dev kulüplerinin peşinde koştuğu G.Saray'ın genç yıldızı Arda, transfer haberleri hakkında net konuştu.

Bodrum'da tatilin keyfini çıkaran Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan, kendisi hakkında çıkan transfer haberlerine Lig TV'ye verdiği röportajla açıklık getirdi.

Hergün yeni bir transfer haberiyle gündeme gelen genç yetenek, 2012 yılına kadar Galatasaray'la sözleşmesi olduğunu "Sizin aracılığınızla herkese söylüyorum" dedi.

Galatasaray'la yolları ayrılan Hakan Şükür ve Okan Buruk'un Türk futbolu için çok önemli futbolcular olduğunu belirtirken Arda, "Onlarla oynamak benim hayalimdi keşke hep onlarla oynasaydım" diye konuştu.

Bu arada Galatasaray'ın 2 yıllık anlaşmaya vardığı Liverpool'un Avustralyalı orta saha futbolcusu Harry Kewell bu akşam İstanbul'a gelecek. 30 yaşındaki futbolcu yarın sözleşme imzaladıktan sonra takımla çalışmalara başlayacak.

Kewell transferini çok gizli bir şekilde yürüten Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, "Epey uğraştık ama sonunda sözleşme imzaladığımız için rahat bir nefes aldık. Transferlerimiz devam edecek. Hiç kimsenin ummadığı isimler Galatasaray'a kazandıracağız. Taraftarlarımız yıldız oyuncularımızı izlemeye hazır olsun" dediler.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla