Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2008, 20:27   #1
ladybjk_1903
Banned
 
ladybjk_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry kanseri dua ile iyileştirdiğini iddia eden adam...

Kanseri dua ile iyileştirdiğini ileri süren Tuncer Çiftçi, 10’ar lira alıp 1300 kişiye kanser duası yaptırmıştı

Erzurum’da 10 liraya toplu dua ettiren Kocaeli’nde de radyoda ve İsmet Paşa Stadı’nda dua ettirip para toplayan Tuncer Çiftçi hakkında soruşturma başlatıldı

Kanseri duayla iyileştirdiğini ileri sürerek Erzurum Halk Eğitim Merkezi’ndeki salona 10’ar YTL karşılığı yaklaşık 1300 kişiye ’dua seansı’ yaptıran, İzmit’teki yerel Gonca FM’in sahibi Tuncer Çiftçi hakkında, Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı da soruşturma başlattı. Çiftçi hakkında daha önce de birkaç kez soruşturma açıldığı, ancak her defasında kimsenin şikayetçi olmaması nedeniyle bunların takipsizlikle sonuçlandığı öğrenildi. Çiftçi hakkında, Erzurum Cumhuriyet Savcılığı da inceleme başlatmıştı.

Görüntüler istendi

Ülke genelinde büyük yankı uyandıran ’dua seansı’ ile ilgili olarak Erzurum Cumhuriyet Savcılığı, geçen pazartesi sabahı Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü’nden çekilen görüntüleri istedi. Tuncer Çiftçi ile çıkan haberler üzerine Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında, polisten bu kişiyle iglili bilgi istenirken eski soruşturma dosyaları da tekrar çıkarıldı. Daha önceki soruşturmaların, kimsenin “Ben şikayetçiyim” diye ortaya çıkmaması nedeniyle takipsizlikle sonuçlandığı belirlendi.
__________________
Click the image to open in full size.
ladybjk_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla