Siyah-beyazlıları şoke eden olay önceki akşam gerçekleşti. Öğle yemeğinde İbrahim Üzülmez'in, İbrahim Toraman'a 'Niye terlikle geliyorsun' demesi fitili ateşledi. İki kaptan yumruk yumruğa kavga etti. Kampın ilk gününde yaşanan bu olay üzerine iki kaptan kadro dışı bırakıldı ve İstanbul'a gönderildi. Yapılan kavganın altında, 1. kaptanlığın Üzülmez'den alınıp Toraman'a verilmesinin yattığı öğrenildi.
İlgili haberler • 'Pişman değilim'
Yeni sezon hazırlıkları için önceki Avusturya'ya giden Beşiktaş Kulübü, kampın ilk gününde iki kaptanın yumruk yumruğa kavga etmesi olayı ile sarsıldı. Camiayı şoke eden olay öğle yemeği sırasında yaşandı. İbrahim Üzülmez'in öğle yemeğine terlikle gelen İbrahim Toraman'ı, 'Niye terlikle yemeğe geliyorsun. Ayakkabı giysene' diye uyarması fitili ateşledi. Toraman 'Ayağım ağrıyor o yüzden terlik giyiyorum' diye cevap verdi. Üzülmez'in 'Benim de ayağım ağrıyor ama ayakkabı giyiyorum' sözüne Toraman 'Sanane' deyince ortam bir anda gerildi. Üzülmez 'Ben bu takımın kaptanıyım' diye konuşarak ayağa kalkmasının ardından iki oyuncu yumruk yumruğa kavgaya tutuştu.
NEDEN, PAZUBANT
Beşiktaş'ın iki kaptanı arasında yaşanan şok kavganın ardından ilk açıklama Sinan Engin'den geldi. Engin, olayı doğrularken, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Kavgacı futbolcular ayrı uçaklara bindirilerek İstanbul'a gönderildi. Beşiktaş'ın iki tecrübeli futbolcusunun yaptığı kavganın altında birinci kaptanlık rekabetinin yattığı öğrenildi. Siyah-beyazlılarda birinci kaptanlığın İbrahim Toraman'a verilmesinin planlandığı, İbrahim Üzülmez'in de kulağına kadar gelen bu gelişme nedeniyle rahatsız olduğu kaydedildi. Bu arada gelecek hafta kampı ziyaret etmesi beklenen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dün apar topar Avusturya'ya gitti.