Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2008, 05:50   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Batuhan uslandı

Genç yaşına rağmen yaptığı bir dolu yanlışla ön plana çıktı hep.
7.7.2008



Genç yaşına rağmen yaptığı bir dolu yanlışla ön plana çıktı hep. Ama durulmuş gibi. Kampta çalışkan, efendi ve olgun tavırlarıyla dikkat çekiyor artık.

Sürekli kadro dışı

Batuhan Karadeniz daha 16 yaşında herkesin ilgisini çekti. Manchester City kulübü, onu milli takımda görüp kadrosuna katmak istedi. Beşiktaş hemen sözleşmesini uzattı. Ardından geçen yıl hazırlık kampının ilk maçında, bayan taraftarlar ile medya önünde istenmeyen diyaloglara girdi. İstanbul’a dönüşte disiplinsiz davranışları ile defalarca uyarıldı. Antep deplasmanında attığı son dakika golünden sonra el üstüne konulduysa da, yine davranış bozuklukları yüzünden alt yapıya gönderildi.

Hata üstüne hata
Aslında bu bir rekor sayılabilirdi. Batuhan geçen yıl tam 57 kez PAF takımı ile A takım arasında adeta mekik dokudu. Öyle anlar oldu ki, sabah idmanını A, akşam ise PAF takım ile yapmak zorunda kaldı. Asıl bombayı Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe derbisinde patlattı. Boş durumda olan Higuain’e pas verme yerine kendi gol atmayı tercih etti. Maç bitiminde ise, “Neden pas vereyim ki. Kahraman yapmayacaksın, kahraman olacaksın” diyerek boyundan büyük laflar etti.

Terim’i de çıldırttı
Antalya'da yapılan 17 yaş Avrupa Şampiyonası’nda, Fransa ile yapılan yarı final maçındaki penaltı atışlarında rakip kaleciye yaptığı hareketler maçı izleyen Fatih Terim’i bile çileden çıkartıp, tribünden soyunma odasına indirtti. Sadece bir yıllık özeti bile olaylarla dolu olan Batuhan, bambaşka biri olarak kampta herkesin karşısına çıktı. Genç yıldız, durgun, çalışkan, kimse ile takışmayan, çalışkan ve her söyleneni yapmaya en istekli oyuncu olarak sivrildi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla