Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2008, 07:35   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Türkiye Yasını Tutuyor!!!

UEFA'DAN TAZİYE MESAJI!.. Click the image to open in full size.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’ın ani vefatı tüm ülkeyi üzüntüye boğarken Avrupa futbolunun patronu UEFA’nın resmi yayın organı uefa.com da bu haberi okuyucularına manşetten duyurdu.

“TÜRKİYE HASAN DOĞAN’IN YASINI TUTUYOR”

Türkiye Hasan Doğan’ın ölümünün yasını tutuyor başlığıyla verilen haberde, TFF Başkanı’nın Bodrumda geçirdiği bir kalp krizi sonrası 52 yaşında hayata veda ettiği anlatılıyor. Levent Kızıl ve Fatih Terim ile beraber olduğu da hatırlatılan Doğan’ın tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemediği belirtiliyor.

Haberde Hasan Doğan’ın 5 aydır Türk Futbolu’nun başında olduğu anlatılırken geri kalan bölümde rahmetlinin bir de öz geçmişi bulunuyor.


- TÖREN DÜZENLENECEK -

Geçirdiği kalp krizi sonrası vefat eden Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan için yarın toprağa verilmeden önce Futbol Federasyonu'nun Levent'teki merkezinde tören yapılacak.

Federasyondan yapılan açıklamada, naaşı federasyon binası önüne getirilecek Hasan Doğan için düzenlenecek törenin saat 10.30'da başlayacağı bildirildi.

Doğan'ın naaşı törenin ardından Fatih Camii'ne götürülecek. Merhumun naaşı burada öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Topkapı Mezarlığı'nda defnedilecek.




Click the image to open in full size.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla