Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2006, 13:25   #19
efe_ndy
 
efe_ndy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Fanatik gazetesi yazarı Orhan Yıdırım Beşiktaş ın fransa kampından yabancılarımız hakkındaki ilk izlenimlerini belirtmiş

ben buraya aktardım yorum size kalmış

Kara Kartal’ın yabancıları...
İlk günlerindeki görüntüleri ise şöyle:
MARCİO NOBRE: Bu oyuncuyu bilmeyen yok. Havadan, yerden son vuruşlarda çok etkili. Çift kalelerde öyle goller attı ki, insanı hayran bırakan güzellikte. Nobre, takıma ısındıkça, çok daha faydalı olacaktır. Elbette, onu asistleriyle besleyecek takım arkadaşlarının sayesinde. Çünkü kendisi de önceki gün, “Ben tek başıma kurtarıcı olamam” diyerek, bu durumu cesurca dile getirdi.
MATİAS EMİLİO DELGADO: Arjantinli oyuncudan herkes olağanüstü işler bekledi. Büyük patırtı kopartan transferinin ardından gözler üstündeydi. Ancak Delgado fizik olarak neredeyse sıfırda. Bu nedenle hiç ikili mücadelelere girmiyor. Aralara, ters tarafa attığı gollük pasların yanı sıra kaleyi uzaktan yoklama çabaları ile yeteneğini belli ediyor. Bunları tam olarak sahaya verebilirse; giydiği forma gibi ‘on’ numara olur.
VEDRAN RUNJE: Umarım yanılırım... Çünkü her hareketinde Cordoba ile mukayese ediyorum. Şu ana kadar Kolombiyalı’dan bir tane bile olsa artısını göremedim. İri yapısı, çabukluğunu önlüyor. Özellikle yerden öyle goller yiyor ki, anlatılamaz. Bir de, bacak arasını kapatmadı gitti. Ve topu ne ayak ne de elle oyuna isabetli sokabiliyor. Hırvat eldiven böyle giderse kenarda oturmakla kalmayıp, evine bile döner.
__________________
felsefemiz aŞk'tır BeŞiKtAşK'TaN başka aŞk yalandır
efe_ndy
efe_ndy Ofline