Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2008, 14:23   #1
TarihçiKartal
BEŞİKTAŞK
 
TarihçiKartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arjantinli yıldız, kaptanlık teklifi aldığı an ağlamaya başladı.

Arjantinli yıldız, kaptanlık teklifi aldığı an ağlamaya başlarken, "Bu görev onur verici, ama keşke bu şekilde olmasaydı" yorumunu yaptı.

Çok üzüldü

Yönetim ve teknik kadro tarafından toplantıya çağrılıp, “Bu takımın kaptanı olarak seni görmek istiyoruz. Artık kaptan sensin” denen Delgado, üzüntüden göz yaşlarına hakim olamadı. Arjantinli yıldız, “Bu benim için onur verici bir teklif. Ancak takım kaptanları bu şekilde ayrılırken, pazubandını haketmediğim halde takmak istemiyorum. Bandı Üzülmez’in bana takmasını isterdim. Gerek İbrahim Toraman, gerekse İbrahim?Üzülmez benim yakın arkadaşlarım” diyerek uzun süre ağladı.

Sözleşme teklifi
Kendisine, “Sezon sonu sözleşmen bitiyor. Derhal 3+2 yıl daha mukavele yapmak istiyoruz. Ayrıca senin olaylarla ilgin yok. Böyle bir davranış sonrası artık kaptan kalamazlar. Kaldı ki kadroda bile olacakları garanti değil. Bu nedenle kaptanlığa seni uygun gördük. Görevi almanı istiyoruz. Takımın bütün sorumluluğu senin üstünde. Ayrıca Nobre de yardımcın olacak” açıklaması yapılınca, Arjantinli yıldız teklifi kabul etti. Delgado, daha sonra Nobre ile de bir araya gelip, kısa süreli bir görüşme yaptı.
__________________
Click the image to open in full size.
TarihçiKartal Ofline