Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 06:34   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Af Göründü...

Af göründü!
Click the image to open in full size.

Avusturya kampında 'terlik' bahanesiyle birbirlerine tekme-tokat giren ve süresiz kadro dışı bırakılan kaptanlara dönüş umudu doğdu. Engin, "Hepimiz insanız, hata olabiliyor. Bedelini ödediler, ödemeye de devam edecekler. Affı düşünüyoruz, ama kaptanlık yok" dedi.
8.7.2008



Sağduyu galip geldi
Avusturya kampında ‘terlik’ bahanesiyle tekme-tokat kavga eden ve süresiz kadro dışı bırakılarak, ayrı uçaklarla İstanbul’a gönderilen İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman’a af umudu doğdu. Baştan geri adım atmamakta direnen iki futbolcunun da, aradan biraz zaman geçip olay soğumaya başlayınca pişman oldukları, takıma geri dönmeleri ve kendilerine bir şans daha tanınması doğrultusunda istekte bulundukları belirtildi. Gelişmeleri doğrulayan Menacer Sinan Engin, şu görüşleri dile getirdi:

Trafik epey yoğun
“Onlara ‘Barışın’ dedim. ‘Her türlü cezaya razıyız’ diyerek geri çevirdiler. Gece yarısı odama gelip ‘Barışalım’ karşılığını verdiklerinde ise çok geçti. Şimdi araya pek çok kişiyi sokup, ‘dönelim’ mesajı yolluyorlar. Ortada hata var. Bedelini ödediler ve ödemeye devam edecekler. Ama hepimiz insanız, hatalar olabiliyor. Bu nedenle affetmeyi düşünüyoruz. Ancak kaptanlık konusunda karar değişikliği söz konusu değil” dedi. Bu arada yöneticilerin çoğunluğunun affa karşı olduğu belirtiliyor.
Bugünkü rakip St. Johann
Siyah-Beyazlı ekip, Avusturya’daki ikinci hazırlık maçında bugün St. Johann ile karşı karşıya gelecek. St. Johann Stadı’ndaki mücadele saat 19.30’da başlayacak. İlk hazırlık karşılaşmasında Red Bull Salzburg’u Mehmet Sedef ve Fahri’nin golleriyle 2-0 mağlup eden Beşiktaş, bundan sonra 11 Temmuz’da Almanya’nın VFL Bochum, 15 Temmuz’da ise Romanya’nın Steaua Bükreş ekipleri ile oynayacak. 16 Temmuz’da birinci etap kampını tamamlayacak olan Kara Kartal, sezon öncesi kampının ikinci bölümünü 23 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında yine Avusturya’da, ama Loipersdorf bölgesinde gerçekleştirecek.


FANATİK AVUSTURYA'DA
Orhan YILDIRIM
Murat AKBAŞ

Konya ikisine de talip oldu

Daha önce “Konyaspor’a Hakan Şükür’ü getiriyoruz” açıklamasıyla olay yaratan Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, yepyeni bir transfer iddiasıyla ortaya çıktı. Kuntoğlu, Avusturya’daki kampta kavga ettikleri gerekçesiyle Beşiktaş’tan ayrılması gündemde olan İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez’e talip olduklarını söyledi. Konya’nın hoşgörü şehri olduğunu dile getiren Kuntoğlu, “Yıldız bir takım kurmak için yıldız oyuncular almamız gerekiyor. Transferi bitirip, aralarındaki küslüğü de gidereceğiz” ifadesini kullandı.
Ali TOYDEMİR/DHA
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla