Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 10:47   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Uğur İnceman: çok çalışıcağım

İnceman: Çok çalışacağım

Beşiktaş'ın yeni transferi Uğur İnceman, NTV Spor'a konuştu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kendisine inandığını belirten tecrübeli futbolcu, "Çok çalışacağım ve bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim" diye konuştu.

Click the image to open in full size.

NTVSPOR: 10:44 TSİ 8 Temmuz 2008 Salı

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Uğur İnceman, siyah-beyazlı formayı giymek için kendisinin de fedakarlık yaptığını söyledi.

NTV Spor ekibinden Hakan Gündoğar'ın sorularını yanıtlayan Uğur İnceman, "Transferim gerçekten uzun sürdü. Beşiktaş'ta ortam çok güzel. Kaliteli oyuncular var. Her şeyin iyi olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kendisini teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istediğini belirten İnceman, ilk 11'de yer almak için çok çalışacağını ifade etti. Uğur, "Ertuğrul hoca benim özelliklerimi bildiği için beni transfer etti. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Kimin ilk 11'de oynayacağına hoca karar verir. Önemli olan Beşiktaş'ın kazanması. Hedeflenen bir şampiyonluk var ona ulaşmamız gerekiyor. Herkes bu takıma katkı sağlamak için burada. Hoca bana görev verirse en iyi şekilde yapacağımı düşünüyorum" dedi.

Şampiyonluğa inanan bir grup oluşturduklarını belirten başarılı futbolcu, "5 yıl şampiyonluk yaşayamayan bir takımız. Bana göre geçen seneden bazı dersler çıkartılmış durumda. Bu sene yapılan transferler de takıma katkı sağlayacaktır. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bu doğrultuda çalışıyoruz, önemli olan inanmak ve biz de inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş taraftarından da övgüyle söz eden İnceman, "Taraftarımız terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcuya hakkını vermiştir. Ben öyle gözlemledim. Ben de bu tarz bir futbolcuyum. Hata olursa tepkiler de olacaktır ama bende böyle bir korku yok" diye konuştu.

.mobilStyle{ font-family:Verdana; font-size:11px; font-weight:bold; color:#336699; text-decoration:none;} .mobilStyle:hover{ color:#336699; text-decoration:underline; }
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla