Konu: Çift forvet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 12:02   #1
yoshy_BJK
Only Besiktaş

yoshy_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çift forvet

Click the image to open in full size.İleri ikilide Bobo ve Nobre'yi oynatmayı planlayan genç çalıştırıcı, iç sahada 4-4-2'den vaçgeçmeyecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, önümüzdeki yıl oynatacağı sistemi belirledi. Buna göre genç çalıştırıcı, saha maçlarında 4-4-2'den vazgeçmeyecek. Takımda kalmasını istediği Bobo ile ikinci kaptanlığa getirilen Nobre'yi ileride çift forvet olarak oynatmayı hedefleyen Sağlam'ın, siyah-beyazlıların kendi Click the image to open in full size.evinde yapacağı maçlarda bu dizilişini bozmayacağı ifade edildi. Genç hocanın, bu dizilişle içerideki karşılaşmalarda sahanın mutlak hakimi olmayı planladığı belirtildi.

BOBO DİREKTEN DÖNDÜ

Kafasındaki birinci sistemin 4-4- 2 olduğu öğrenilen Sağlam'ın, iç sahadaki derbiler ve UEFA gibi zorlu maçlarda ise sistemini 4-5-1 ya da çift ön liberolu 4-2-3-1'e döndüreceği öğrenildi. Bu durumda Sağlam, ileride Bobo'yu tek forvet olarak oynatmayı düşünüyor. Bu arada siyah-beyazlıların, "Transfer konusunu aklından çıkart artık" dediği Bobo'nun teknik heyete "Gidiş için hazırlık yapıyordum ama artık o defteri kapattım. Beşiktaş'a konsantre oldum" yanıtını verdiği belirtildi.
ANTİ-GS
yoshy_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla