Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 12:28   #20
Burcu_BJK1903
Banned

Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu bir karar aşaması. Eğer affedilirlerse yönetimin ağırlığı kalmaz.
Normal bir iş hayatında siz bu şekilde bir kavgaya karışırsanız atılırsınız. İş veren iş aktini fesh etme hakkına sahip olur.

Belli bir yere gelmiş, milli formayı giymiş ve BEşiktaş futbol takımı kaptanı sıfatını taşıyan birilerinin bu şeklide davranmaya hakkı yoktur. Cezasıda takımdan gönderilme olmalıdır.

Beşiktaş oyuncular üstüdür. İbrahim toraman olmaz, gökhan zan olmaz, İbrahim Üzülmez olmaz başka birileri oynar. Asıl olan Beşiktaş'tır.

Beşiktaş yönetimi bu oyuncuları affederse önümüzdeki 2-3 seneyi kaybederiz.

İlker Ateş'in köşesinde yazıyı okursanız, biraz olsun benim ne demek istediğimi anlarsınız.
Aşağıda linki veriyorum...

Olayın affı yok

Umarım Beşiktaş için en hayırlı karar alınır...

kurumsal bir firmada yıllardar görev alan bir şahıs olarak, iş tecrübeme dayanarak bunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki kavga işten kovulma sebebi değildir... bakın yineliyorum şahsi görüşüm. profesyonel bir yönetici bir karar alırken bunu tüm ayrıntısına kadar düşünmeli... biz taraftarlar veya diğer insanlar "ağırlığı yok" düşüncesini alacak diye iki iyi futbolcuyu harcayamaz..! yada harcamamalı.......

esas olan elbette Beşiktaştır. ama şunu da unutmamalı, eğer beşiktaş bugün bu kadar taraftara sahipse, bu kadar seviliyorsa, bu kadar yürekten destekleniyorsa bu, futbolcuların başarısı, bize yaşattıkları mutlulukla alakalıdır... oynamayı bilmeyen tipleri alsınlar bakalım kadroya sürekli yenilgi yaşayalım bakalım nereye kadar tahammül edebileceğiz.!!!!

affedilirse neler kaybederiz bilmiyorum ama affedilmezse kimleri kaybedeceğimizden eminim...!!!!

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla