Alıntı:
Burcu_BJK1903´isimli üyeden Alıntı
kurumsal bir firmada yıllardar görev alan bir şahıs olarak, iş tecrübeme dayanarak bunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki kavga işten kovulma sebebi değildir... bakın yineliyorum şahsi görüşüm. profesyonel bir yönetici bir karar alırken bunu tüm ayrıntısına kadar düşünmeli... biz taraftarlar veya diğer insanlar "ağırlığı yok" düşüncesini alacak diye iki iyi futbolcuyu harcayamaz..! yada harcamamalı.......
esas olan elbette Beşiktaştır. ama şunu da unutmamalı, eğer beşiktaş bugün bu kadar taraftara sahipse, bu kadar seviliyorsa, bu kadar yürekten destekleniyorsa bu, futbolcuların başarısı, bize yaşattıkları mutlulukla alakalıdır... oynamayı bilmeyen tipleri alsınlar bakalım kadroya sürekli yenilgi yaşayalım bakalım nereye kadar tahammül edebileceğiz.!!!!
affedilirse neler kaybederiz bilmiyorum ama affedilmezse kimleri kaybedeceğimizden eminim...!!!! |
Sonuçta bende özel bir şirkette çalışıyorum. Bu işin eğitimini de aldım. Kavga iş kanununa göre işten atılma nedenidir. Konumuzda bu değil zaten.
Affedilmezlerse kaybedeceğimiz İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez adında 2 oyuncu.
Affedilirlerse ise kaybedeceklerimizi buzdağına benzetebilirsiniz. Görünenler ve görünmeyenler. Görünmeyenler görünenlerin çok daha fazlası olacaktır.
Bu adamlar Beşiktaş kaptanları. Kavga ettiler 200.000 YTL ödediler ve geldiklerini varsayın.
1. Diğer oyuncular üzerinde nasıl disiplin sağlanacağını düşünüyorsunuz?
2. İbrahim toraman'ı savunanlar ve İbrahim üzülmez'i savunanlar olarak takımda guruplaşmalar olmayacağını mı sanıyorsunuz?
3. Yöneticilerin, menejerin, teknik heyetin takımı idare edebileceğini mi sanıyorsunuz?
4. Tüm ısararlara rağmen barışmayıp takımdan kovulmayı kabullenenlerin, saha da nasıl oynayacağını düşünüyorsunuz?
Bu maddeleri daha da arttırabiliriz.
Sonuçta olması gereken teşekkür edip yolalrı ayırmaktır.
Aynı hataya Valencia düştü, takımdan bir kaç oyuncuyu, sembol isimler diye göndermek istemediler, geçen seneki durumları ortada....
Taraftar saha da yüreği ile oynayanı destekler, Beşiktaş a ihanet edenleri değil...