Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 12:55   #1
yoshy_BJK
Only Besiktaş
 
yoshy_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Bobo gitmesin"

Click the image to open in full size.
Beşiktaşımızın en önemli gol silahlarından Filip Holosko iddialı açıklamalar yaptı


Beşiktaşımızın en önemli gol silahlarından Filip Holosko samimi açıklamalar yaptı. Yeni transferlerle büyük güç kazandıklarını ifade eden Slovak oyuncu, "Eski arkadaşlarımla yeniden buluşmak benim için sürpriz oldu. Ne kadar kaliteli olduklarını herkese kısa sürede gösterecekler" dedi. Türkiye gazetesinin 8 Temmuz 2007 tarihli baskısında Bilgehan Can imzalı röportaj şu şekilde;

'SÖZLERİM BELGE OLACAK'
Beşiktaş'ın V.Manisa'dan transferi Filip Holosko, siyah-beyazlı takıma geldiğinde özellikle aldığı paranın çok tartışıldığını belirterek, "Ligde 15, Türkiye Kupası'nda 2 gol attım, 10 asist yaptım. Yarım devrede elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bu sezon daha iyi işler yapacağımı biliyorum. Liberec'ten eski takım arkadaşlarım Zapotocny ve Sivok'un gelmesi moralimi daha da arttırdı. 25 gol atar, ligde gol kralı olurum. Son iki yılda kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl taraftarımıza hediye edeceğiz" dedi. Holosko, UEFA Kupası için de iddialı açıklamalar yaptı. Slovak futbolcu, "Yapılan transferlerle daha da güçlendik. Ama gruptaki rakiplerimiz çok önemli. Gruptan çıktığımız takdirde bizi kimse tutamaz çünkü birbirimize alışmamız ve özgüvenimizi kazanmamız için grup maçları çok önemli. UEFA Kupası'nı Türkiye'ye getirecek güçteyiz. Bu açıklamalarımı herkes dikkate alsın. Belge olarak ileride kullanacaksınız" şeklinde konuştu.

'BOBO BİR YERE GİTMESİN'
Bir dönem Marsilya ile flört halinde olan Brezilyalı golcü Bobo'nun takımda kalması gerektiğini savunan Holosko, "En iyi anlaştığım isimlerden biri. İleri ikilide birbirimize itici güç oluyoruz. Bobo Beşiktaş için önemli bir futbolcu. Kalırsa bize büyük katkısı olur. Ama yöneticilerimiz Beşiktaş için en doğru olan neyse onu yapacaktır" dedi. Avusturya kampında ilk iki gün yaşanan büyük şokun ardından çalışmaları sürdürdüklerini de belirten Holosko, "İlk hazırlık maçının ardından hocamız çalışma temposunu artırdı. Bizden istediklerini sahaya en iyi şekilde yansıtmaya çalışıyoruz. Sezon başına kadar eksiklerimizi gidermiş olacağız" şeklinde konuştu. Holosko, kısa bir süre önce Çarşı grubunun ortaya koyduğu tepkiyle ilgili olarak ise "Şampiyonluktaki en büyük rakibimiz F.Bahçe. Ama Beşiktaş'ı Türkiye Ligi'nde bütün takımlardan üstün yapan bir özelliği var. O da taraftarı. Ben bu seyirci önünde forma giydiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Bize destek vermeye devam etmeliler"
__________________
Click the image to open in full size.
ANTİ-COLORS
ANTİ-FB
ANTİ-GS
yoshy_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla