Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 13:14   #1
yoshy_BJK
Only Besiktaş
 
yoshy_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arda sudan ucuz

Avrupa’nın peşinde koştuğu yıldız oyuncu Galatasaray'da neredeyse bedavaya oynatılıyor

Avrupa Şampiyonası’nda tüm futbol otoritelerinin hayran kaldığı, dev kulüplerin talip olduğu Arda’nın ücreti, son yapılan düzeltmeyle yıllık 700 bin YTL’ye çıktı. G.Saray’da Lincoln 2.5, Kewell da 1.9 milyon Euro alıyor.

G.SARAY’IN geçen sezonki şampiyonluğunda payı büyüktü; sezon bitiminin hemen ardından Milli Takım kampına koştu, Avrupa Şampiyonası’nda ay-yıldızlı formayı giydi. Attığı goller ve oynadığı futbolla şampiyonanın en iyi futbolcuları arasına girip ’turnuvanın en iyileri’ karmalarına alındı... Türk futbolunun ve G.Saray’ın genç yıldızı Arda Turan, son 1 yıla adeta damgasını vurdu. Öyle ki, Avrupa Şampiyonası daha bitmeden İngiltere Premier Lig’in güçlü takımları Newcastle United, Middlesbrough ile Tottenham, İtalya Ligi Serie A’nın dev ekibi Juventus ve Fiorentina milli yıldıza talip oldular. Arsenal’in efsanevi menajeri Arsene Wenger de İsviçre maçında tribünde izlediği Arda için “Fantastik” ifadesini kullanmıştı.

365 BİN EURO ALACAK

ÇEŞİTLİ transfer tekliflerine rağmen futbolcusunu elinden çıkarmaya hiç niyeti olmayan G.Saray yönetimi de bu konudaki önlemlerini hemen aldı. Sarı-kırmızılı yönetim, sözleşmesi 2010’da sona erecek olan Arda ile yeniden masaya oturan G.Saray yönetimi, futbolcusunu 2013’e kadar elinde tutmayı başardı. Sarı-kırmızılılar, Arda’nın ücretinde de dev bir arttırıma gitti! Geçen sezon, 450 bin YTL alan genç yıldızın yeni sözleşmesinde yıllık ücreti 700 bin YTL’ye (yaklaşık 365 bin Euro) yükseltildi. Arda’nın sırf Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takım’dan kazandığı primse 850 bin YTL idi.

Sarı-kırmızılılar, yılda 2.5 milyon Euro ücret ödediği Lincoln ve yıllık 1 milyon 900 bin Euro karşılığında anlaştığı Kewell göz önüne alınırsa, Avrupa’nın yükselen değeri Arda Turan’ı adeta bedava oynatıyor.
__________________
Click the image to open in full size.
ANTİ-COLORS
ANTİ-FB
ANTİ-GS
yoshy_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla