Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2006, 15:14   #1
Markus Münch

Markus Münch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Defans güven veriyor mu ?

arkadaşlar hepinize selamlar,
ben forumda yeniyim ve konulara bir göz atma imkanım oldu.
Beşiktaş yazarlarını takip etme imkanım oluyor ve genelde savunmanın yetersiz olduğuna ilişkin fikirler öne sürüyolar.
Bu forumda bu konu ile ilgili bi topic görmemek beni gerçekten şaşırttı.
Özellikle son yabancı transferinin defansa yapılması ve bu bölgeye tecrübeli bir oyuncunun getirilmesi daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Robert belki iyi transfer gibi görünebilir ama ben ibrahim akına o bölgede çok güveniyorum ve evlendikten sonra da duyuyoruz performansı artmış. Eğer robert alınırsa hem bu çocuğu harcamış hem de en önemli bölgelerden biri olan defansın göbeğini yabancı bi oyuncudan mahrum olarak çok savruk oynayan ve kademe hataları yapan ibrahim toraman ve sıksık sakatlanan gökhan zanla idare etmek zorunda kalırız. Dikkatle incelenirse büyük başarıların arkasında iyi savunmalar var ve iyi savunmalar da türkiye liginde yabancı oyuncular sayesinde gerçekleşti şimdiye kadar. Örnek mi: bizim 100. yılda ronaldo ve zago, gs nin uefa kupası aldığı dönemde popescu ve filipescu, yine gs nin bu seneki şampiyonluğunda song ve tomas. yani defans türkiyede yabancısız olmuyor.
Markus Münch Ofline