Alıntı:
ksavas´isimli üyeden Alıntı
4-4-2 beşiktaşa gitmez...bobo-nobre ikilisi forvette hiç bişey yapamadı yapamaz ileride kısır futbol devam eder...holoskonun ne işi var orta sahada?bobo bu transfer sezonunda gitmeliydi bu sene verimli olacagını dusunmuyorum hem bobo gıtmeyınce 2 yabancı mecburen oynayamayacak bobo iyi paraya gitmeli ilerde holosko tek oynamalıydı...beşiktaş orta sahada 2 ön libero 1 forvet arkası iki de kanat oynamalı...4-4-2 oynarsa delgado ve 1er kanat banko oynayacagından tek onlibero oynıcaz demektir...4-5-1 kesinlikle korkak takım taktigi degil adam gıbı uygularsan ön liberoların hucuma destek veren ve savunması da ıyı olan adamlar olursa hucumda da savunmada da etkılı olursun...fenerbahce o 4 5 1 le lıgde ılk once sampıyon oldu gecen sene de 2. oldu(bana kalırsa gecen sene de sampıyonlugu gs den cok hakettıler)avrupa da o taktıkle neler yaptıkları bellı...yanı 4 5 1 ı adam gıbı oturtursan hucum da yaparsın savunma da |
Saçma sayılabilir.Ama haklı olabileceğin bir nokta war bobo geçen seneki gibi kötü olurm uacaba.Eğer olmazsa yaptığın yorumlardan sen utanırsın.Eğer olırsada biz ona güvendğimiz için yüzümüz kara çıkar.Ben bıoboya güveniyorum...