Konu: Çift forvet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 16:57   #7
1903_delisi

1903_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ksavas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
4-4-2 beşiktaşa gitmez...bobo-nobre ikilisi forvette hiç bişey yapamadı yapamaz ileride kısır futbol devam eder...holoskonun ne işi var orta sahada?bobo bu transfer sezonunda gitmeliydi bu sene verimli olacagını dusunmuyorum hem bobo gıtmeyınce 2 yabancı mecburen oynayamayacak bobo iyi paraya gitmeli ilerde holosko tek oynamalıydı...beşiktaş orta sahada 2 ön libero 1 forvet arkası iki de kanat oynamalı...4-4-2 oynarsa delgado ve 1er kanat banko oynayacagından tek onlibero oynıcaz demektir...4-5-1 kesinlikle korkak takım taktigi degil adam gıbı uygularsan ön liberoların hucuma destek veren ve savunması da ıyı olan adamlar olursa hucumda da savunmada da etkılı olursun...fenerbahce o 4 5 1 le lıgde ılk once sampıyon oldu gecen sene de 2. oldu(bana kalırsa gecen sene de sampıyonlugu gs den cok hakettıler)avrupa da o taktıkle neler yaptıkları bellı...yanı 4 5 1 ı adam gıbı oturtursan hucum da yaparsın savunma da
Saçma sayılabilir.Ama haklı olabileceğin bir nokta war bobo geçen seneki gibi kötü olurm uacaba.Eğer olmazsa yaptığın yorumlardan sen utanırsın.Eğer olırsada biz ona güvendğimiz için yüzümüz kara çıkar.Ben bıoboya güveniyorum...
1903_delisi Ofline   Alıntı ile Cevapla