Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 18:53   #29
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ufak bir sorundan dolayı yumruklaşıyorlar, kendilerini ayırmaya çalışanlara da vuruyorlar. Bu olay gerçek anlamda büyük bir olay.
Mühendisim. Eğer benim üzerimdeki çalışanlar yumruk yumruğa kavga ederse ve hala çalışmaya devam ederlerse bir üst yönetimin benim üzerimde bir ağırlığı kalmaz. Bilirim ki bu adamlar basiretsiz. Yönetmekten aciz. Yaptığım hata ne kadar büyük olursa olsun sadece kızarlar.
İş hayatında yönetici olmak zordur. Sporda saha içindeki yönetici takım kaptanıdır. Yöneticiler bulundukları kurumu temsil ederler. Eğer yönetici bulunduğu kurumu temsil edemeyecekse barındırılmaz, kendisi ile yollar ayrılır.

Birbirlerine pas vermeyen, maç içinde arkadaşının yaptıkları hatalardan sonra birbirlerini şikayet eden oyuncuları çok gördüm. Arkadaşının hatası olsun diye kademeye girmeyen de çok oyuncular gördüm.

Takım olmak önemlidir. Bir çok ekip takım olamadığı için başarısız olmuştur. "o sahaya çıkılınca emin olun küslük, kavga, yumruklar hiçbirşey kalmaz.... tek bilek, tek yürek olunur...!!! " sadece sözde kalır. Saha içinde bile kavga ederler.

geçmiş yıllarda bunun bir çok örneğide mevcut. Dünya devlerinden Valencia bile disiplinsizliğe karşı yeterli önlemleri almadığı için ne hale geldi. İş işten geçtikten sonra takımdan göndermeler oldu ama küme düşmekten son haftalarda kurtuldular.

İbrahim Toraman benim gerçekten beğendiğim bir oyuncu ama bu saatten sonra takımda kalması takıma zarar verir. İbrahim Üzülmez için ise hiç bir zaman beğenmedim. kaptan olmasını da hazmedemedim, ancak kaptan ünvanını taşıyan birilerinin bu şekilde davranmaları da gönderilmek için yeterli bir neden...


GÖZÜNÜZ AYDIN..!
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla