Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 21:08   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Böylesi ilk kez görüldü!

Atlas Jet'in Siirt'ten İstanbul'a uçuşu vardı. Ancak hava sıcaktı ve rüzgar vardı. Onların çaresi ise akıllara zarardı. Bakın ne yaptılar!
Siirt-İstanbul seferini yapan Atlasjet firmasına ait uçak, sıcak ve rüzgarın uçuş güvenliğini tehdit etmesi nedeniyle biletli 70 yolcudan 34'ünü alarak uçtu. Onları da uçağa tartarak aldı...

UÇUŞ GÜVENLİĞİ NEDENİYLE TARTMIŞLAR
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Siirt Meydan Müdür Vekili Ferit Tanık, yaptığı açıklamada, saat 15.00'te Ankara aktarmalı Siirt-İstanbul seferini gerçekleştirmesi gereken uçağa sıcak ve rüzgarın uçuş güvenliğini tehdit etmesi nedeniyle biletli 70 yolcudan 34'ünün tartılarak alındığını söyledi.

70 YOLCUDAN 34'Ü BİNDİ

Atlasjet temsilcileri ise pistin aşırı ısınması ve rüzgar nedeniyle uçuş güvenliğini tehlikeye düşürmemek için uçağın belirli bir ağırlıkta havalanmak zorunda kaldığını belirterek, ''Pilotun uyarısı nedeniyle yolcuları sırayla uçağa tartarak aldık. Uçaktaki ağırlık belirli bir seviyeye ulaşınca, biletli 70 yolcudan, ancak 34'ünü alabildik. Binen yolcuların bagajları da uçağa alınmadı. Uçak 34 yolcuyla havalandı'' dediler.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla