Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 21:49   #524
Köyün Delisi
Guest

Köyün Delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim - Sagopa Kajmer

Anakronik bir kronikRapte tek kalemde mühürü basanO adamın adı bu şakası olmayan bir sert kafiyeEy k ey sagopa-k mey dey mey deyHeey büyücü yaptı büyüyüBüyüde gel tutulamaz her elBu girdabın yokedici döngüsünde yalpalanSinsi sinsi yaklaşandır adını koydum şeytanMübalansa çok saçma kalk uyan lanPolyanna kalpazan bi kahraman(Aman yaman zaman)İnsan için en önde gelen o altı harfli başlık sağlıkBirde morale aç yaşarsın bu açlıkla kıvranırsınPili biten bi saat mecazlarındaGeçen zamanın arkasındasın sagoHarikalar diyarındasınAnıların kabuslarımın alevleriyle yansınKaramsar gökyüzümden yıldızımsa kaysınCerenin canını trafik alsınVakitsiz ölümlere akıttığım göz yaşlarım içinSürtük kader utansın Anlaşılmayan cümleler kurdum benHep şair hep geçmişe dair betimlemelerimleNegatif elektrik, simetrik doğruluk ikilemdeKalmışlığın optimist açılımıydı sinonimin eş anlamınıAlgılayamıyan yamyamların dünyasındaSıratı geçmek için rüşvete başvuracakların kefeninde cepteUmut dünyayı yarın ölecekmiş gibi yaşayanların aklındaYanıtsız sorular kara bulut gibi dolaştı yıllarıMeditasyon hipnozunda taşa tutupSonsal bir yargıdır belki ölüm kim bilir sorsan birineKorsan bir avcıdır ölüm mayın tarlalarında tek bacağınıKurban etmiş bir zulümden arta kalan dölüm itiraf etmekKolay ve insan oğlu her bölüm aynı senaryonun parçası ikiYakası bir araya gelmeyecek doğu-batı kültüründe birleşmişMilletler kavgası hikaye senkron uydurulmuş gari goriŞeriban kaygası kayıp akıllar mağarası Sayhaa buran amilim benim içimdeki şeytanın ensesindeyimDestur de breh berduşa name yakma çek git ilerle milimMilimSayhaa buran amilim benim içimdeki şeytanın ensesindeyimDestur de breh berduşa name yakma çek git ilerle milimMilimYeryüzüne tohum gibi saçmışım ölüleriİzini dünyayı vurmuş binlerce insanın külleriDünya söyle senin hamurun benmiyimNeler yaptınki benimle geleceğime küsermi benliğimDepremlermi aldı can ? canına kıyan masumlarmı Serzenişte bütün gönüller durup dururken yıkılan evlermiNeyine güveneyim ? bir damla umut at tarlama bende doğanGüneşle ümitlenip şarkılarımı söyleyeyim sana yada ipsizKuyunun dibine inip karanlıktan öleyim ben bu dünyadaZaten masum bir köleyim her güne ayrı bir renk getir dünyaSessiz çığlık atanlara yürek dünya söyle ne yaptın bizimleSadece oyuncak birer bebek .[oyuncak birer bebek]Sayhaa buran amilim benim içimdeki şeytanın ensesindeyimDestur de breh berduşa name yakma çek git ilerle milimMilimSayhaa buran amilim benim içimdeki şeytanın ensesindeyimDestur de breh berduşa name yakma çek git ilerle milimMilim