Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2008, 12:53   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hakemi yakan forma

Süper lig klasmanına geçen yıl yükseldi. Ancak çıktığı gibi indi. Onu amatör kümeye yollayan ise..


Merkez Hakem Kurulu, 2008-2009 sezonunda görev yapacak hakemlerin klasmanlarını açıkladı. Geçen sezon sonu Diyarbakır'da Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına formayla katıldığı yönünde haberler yapılan Yıldıray Arslan amatöre düşürüldü.

G.SARAY FORMASI GİYEN HAKEM KENDİNİ YAKTI

Lig TV'nin haberine göre, Yıldıray Arslan Diyarbakır bölgesi hakemi. Süper Lig Klasmanı'na geçen sezon yükseldi. Ama sezon sonunda Diyarbakır'da şampiyonluk kutlayan Galatasaray taraftarları arasında olduğu ve üstelik üzerinde Galatasaray forması olduğu görüldü.

Merkez Hakem Kurulu’na bir şikayet dilekçesi gönderen Diyarbakırlı 20 futbol hakemi, Turkcell Süper Lig'de görev yapan hemşehrileri Yıldıray Arslan’ın fanatik bir Galatasaray taraftarı olduğunu ifade ederek, “Yıldıray Arslan, Galatasaray - Oftaş müsabakasından sonra Diyarbakır’daki şampiyonluk kutlamalarına katıldı. Ailesi ile birlikte giydiği Sarı-kırmızı formalar ve bayraklarla Galatasaray’ın sevincine ortak oldu” şeklinde ifade kullandı. Yaş haddi sınırına da takılan Arslan seneye Amatör Lig'de maç yönetebilecek.

İŞTE YENİ SEZONUN HAKEMLERİ

MHK üst klasmana 12 yeni hakem alırken, klasman düşürüleceği ileri sürülen Bülent Demirlek, Hakan Sivriselvi, Vedat Yüksel gibi isimler listede kaldı. Geçen yılki süper lig kadrosundan çıkan isimler ise hakemliği bıraktıklarını açıklayan İsmet Arzuman, Çetin Sarıgül ve Cemil Şensöz’ün ile Yıldıray Aslan, Uğur Söylemez, Cüneyt Bakıroğlu ve Fatih Gökçe oldu. Üç kişi de askerlikleri nedeniyle hakemliğini dondurdu.

Yeni sezonda görev alacak hakemler şöyle:

Gökhan Güneşer, Bülent Yıldırım, Bünyamin Gezer, Mustafa İlker Coşkun, Özgüç Türkalp, Selçuk Dereli, Zafer Önder İpek, Cem Deda, Kuddusi Müftüoğlu, Mustafa Kemal Abitoğlu, Mustafa Öğretmenoğlu, Erbay Aldemir, Aytekin Durmaz, İlker Meral, Fethi Serkan Koçak, Taner Gizlenci, Özgür Yankaya, Hakan Sivriservi, Vedat Yüksel, Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek, Serkan Çınar, Süleyman Abay, Bülent Demirlek, Hakan Ceylan, Hakan Özkan, Hüseyin Sabancı, Tolga Özkalfa, Deniz Çoban, Suat Arslanboğa, Zafer Demir, Çağatay Şahan, Koray Gençerler, Yunus Yıldırım, Nihat Akman, Mürvet Sezer, Abdullah Yılmaz, Barış Şimşek, Halis Özkahya
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla