Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2006, 18:17   #4
gulcemal
Eagle dragging on Smoking

gulcemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşım para yok diyosan 2 milyon vermeyeceksin mantığına nasıl ulaştığını anlamakta güçlük çekiyorum.Sizlerin dünya yıldızı tabir ettiğiniz adamların fiyatı 15 milyon avrodan başlıyor.Sen bu adamların Türkiye'ye geleceğine gerçekten inanıyosan ben senle tartışmayı burada noktalıyorum.Senden Türkiye'ye gelmiş böyle bir futbolcu örneği istiyorum.Sakın bana Anelka,Hagi falan deme.Bu adamlar gittiği takımlarda sürekli sorun çıkarmış iki yıl üst üste aynı takımda oynamamış adamlardı.Bu adamlara para yatırmak tamamıyle kumardır.Hagi tuttu Anelka tutmadı.Forma satışı konusuna gelince.Forma alıp kulübe para kazandırmak için illa Zidane'ın alınmasını beklemenize gerek yok.Etiket merakından boşuna bahsetmediğimi ve haklı olduğumu daha da iyi anlıyorum şimdi.Sen Delgado forması al kardeşim.O senin bileceğin iş.Ben Delgado forması da almayacağım,Baki forması da almayacağım.Ben Ankara'lıyım ve İstanbul'a geldiğim de BJK Store a gelip arkası boş isimsiz formamı alıyorum.Şu kötü top oynadığımız son iki sezon da dahi 4 tane forma aldım.Amatör kümeden de futbolcu alsak almaya devam edeceğim.Siz devam edin bu anlayışla.Aklınız fikriniz yıldız olsun.Ben takım gibi takım olmaktan bahsediyorum,sen forma satışından bahsediyorsun.Bobo'ya gelince.Ben takımı için hiç bir şey vermeyen Anelka'dan sa bir tarafını yırtan Bobo'yu tercih edeceğim.Bobo'nun yetersiz bir futbolcu olduğunu da düşünmüyorum.Adamı izlerken adını ve kaç paraya alındığını takıntı yapmıyorum çünkü.Baki'yi kötülerken de neye dayandığını anlayamadım.Kaç tane 90 dakikasını izledin.Bildiğin bir şeyler varsa bize de anlat dinleyelim.Ben Baki iyi futbolcu gibi bir iddaada değilim,ama sizin gibi önyargılı da değilim.40 yılda bir gençlere yatırım yapmışız.Dinamik bir takım kurmaya çalışıyoruz.En destek olunacak zamanda yıldız muhabbetiyle ortalığı bulandırmanın manası yok.
ARKADASIM KENDI ADIMA SON CUMLEMI YAZIYORUM BOBOYU BILMEM AMA ELIMIZDE MINIK MUHAMMED VAR AL SANA GELECEKTE DUNYACA UNLU YILDIZ OLACAK BESIKTASLI INSALLAH BU COCUGU ELIMIZDE TUTARIZ....BU ARADA SEN ANKARADA OTURUYOSUNDA NEDEN ISTANBULA GELINCE STOREDEN FORMA ALIYOSUN ANKARADA BJK STORE YOKMU ? EGER YOKSA BU DA BASKA BIR TARTISMA KONUSU........

gulcemal Ofline