Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2008, 05:44   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Korkusuz Ekrem

Geçmişte Beşiktaş´a gelen gurbetçilerin başarısız olmasını dert etmeyen Ekrem Dağ, "Kendime güveniyorum. Bu tatsız geleneği bozacağım" dedi.
10.7.2008


Avusturya’da oynamıştı
Avusturya kampında oynanan ikinci hazırlık maçında St.Johann karşısında 4. gole imzasını atan Ekrem Dağ, daha önce Beşiktaş’a gelen gurbetçilerin başarısız olması nedeniyle bir endişe duymadığını belirterek, “Bu durumu şanssızlık olarak değerlendiriyorum. Ben bundan olumsuz etkilenmem. Oturmaya değil, kendimi kanıtlayıp formayı giymek için geldim. Kendime güveniyorum. Geçmişte ben de Avusturya’da oynamıştım. Yani gurbetçiyim ve bu geleneği bozacağımdan da eminim” diye konuştu.

‘Kadromuz geniş ve iyi’
Geçmişte Beşiktaş’ta hep bir savunma sorunu olduğunun dile getirildiğine dikkati çeken Ekrem Dağ, “Yeni sezonda böyle bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Çok iyi transferler yapıldı ve kaliteli kadro oluşturuldu. Başımızda Ertuğrul Sağlam gibi genç bir hocanın olması da büyük avantaj. İki kanatta da oynayabilme özelliğim var. Forma için çetin yarış yaşanacak ve bu da takımımız adına olumlu bir gelişme. Çünkü herkes daha iyi olmak için çok çalışmak zorunda” ifadesini kullandı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla