Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2008, 11:54   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cevap: "Müslüman Değilim" dedi!

MÜSLÜMAN DEĞİLMİŞ!..

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.


SİYASİ GÖRÜŞÜNÜ AÇIKLAMAKTAN ÇEKİNMEYEN LALE MANSUR "SÖZ SENDE" PROGRAMINDA "'BEN MÜSLÜMAN DEĞİLİM' DEDİ.Cumhuriyet mitinglerinin darbe planlarının bir parçası olduğu düşüncesini taşıdığını söyleyen Lale Mansur, Müslümanlığa da inanmadığını açıkça ifade etmekten çekinmedi.

Mansur, "İnanmıyorum, o yüzden Müslüman değilim. Bize din dersinde namaz kılacaksın, oruç tutacaksın, 5 şartı var falan öğrendik. Bunları yapmayan bir sürü insan ben Müslüman’ım diyor. Nereden Müslüman oluyor anlamadım. Ama kendini öyle zannetmek hoşuna gidiyor herhalde. Ona da bir diyeceğim yok" diye konuştu.

Bir oyuncu olarak siyasi bakış açısını ortaya koymaktan çekinmediğini de ifade eden Mansur, "Fenerbahçeli mi Beşiktaşlı mı olduğunu söylemeyen oyuncular tanıyorum! Beni sevmesinler. Benim gibi düşünenler beni sevebilir, hiç kimse beni sevmesin ne yapayım! Çenemi tutamıyorum, duramıyorum bir noktadan sonra" dedi.
Lale Mansur, sadece iyi bir insan olmaya çalıştığını ve komplekslerini törpüleme çalıştığını ifade etti.
Kendisinin demokrasiden yana olduğunu söyleyen Lale Mansur, "Hiç bir zaman AKP’ye oy vermedim ve vereceğim de yok. Çok şükür Baskın Oran çıktı ve bu zorluktan bizi kurtardı geçen sene. CHP’Ye günahımı bile vermem" şeklinde konuştu.

Son dönemde ülkede yaşanan siyasi gerginlikleri yorumlayan Mansur, ’Şeriat gelecek’ söylentilerine inanmadığını ifade etti ve "Eskiden insanlar komünizm ile korkutuluyordu. Komünizm gelmedi de gitmedi de zaten. Şimdi şeriat devleti diye korkutuluyor. Bu da bir gerçek değil bence. Bu konuda herhangi bir endişe duymuyorum çünkü yayınlanan araştırmaları okuyorum. Laik kısmın, başı kapalı olanların hepsini birden aynı kefeye koyması... Her şeyden önce mantığa aykırı bu. Sosyologların yaptığı bir sürü alan çalışması var. Bu gösteriyor ki böyle bir tehlike yok" açıklamasını yaptı.
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline