Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2008, 14:44   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kulübümüzden Nicevic Açıklaması..

Click the image to open in full size.

Kulübümüz, bugün bir gazetede Beşiktaş Cola Turka oyuncularından Sandro Nicevic'in 500 bin dolar karşılığında Efes Pilsen'e verilmeyince, İtalyan Benetton Kulübü tarafından bedavaya alındığına dair haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kulübümüzün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi: ''Kulübümüz, Nicevic'in Efes Pilsen'i tercih etmesi halinde bonservis ücreti alma hakkına sahip olacaktı. Ancak kulübümüz Efes Pilsen ile bu oyuncu için görüşmelerini devam ettirirken ve henüz sonuca varmamışken, Nicevic, Benetton ile sözleşme yapmayı tercih etmiştir.

Basketbol yönetmelikleri gereği, sözleşmesi olmayan sporcunun yurt dışına gitmesi halinde, takım seçme hakkının tamamen kendisinde olduğu ve transferinden hiçbir bedel alınamayacağı açık bir şekilde bilinmektedir. Kaldı ki kulübümüz geçen sene takımımızda olan basketbolcumuza, önümüzdeki sezon da kalması için yıllık 650 bin dolar maaş teklifinde bulunmuştur. Dolayısıyla haberde iddia edildiği gibi, kulübümüzün bu transferde bir ihmali ya da kusuru söz konusu değildir.''
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla