Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2006, 21:52   #51
autopsy

autopsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
gulcemal´isimli üyeden Alıntı
ARKADASIM KENDI ADIMA SON CUMLEMI YAZIYORUM BOBOYU BILMEM AMA ELIMIZDE MINIK MUHAMMED VAR AL SANA GELECEKTE DUNYACA UNLU YILDIZ OLACAK BESIKTASLI INSALLAH BU COCUGU ELIMIZDE TUTARIZ....BU ARADA SEN ANKARADA OTURUYOSUNDA NEDEN ISTANBULA GELINCE STOREDEN FORMA ALIYOSUN ANKARADA BJK STORE YOKMU ? EGER YOKSA BU DA BASKA BIR TARTISMA KONUSU........
BJK store konusunda çok şakacısın dostum.Gerçekten hiç aklıma gelmemişti Ankara'dan almak.Tavsiyen için saol.

Diğer mevzuya gelince ben sizin gibi düşünenlerle bu konuda anlaşamam.O yüzden tartışmayı kendi adıma kapatıyorum.Ben iyi futbolcuyla forma satılmaz demedim.İlhan gibi oyuncular böyle bir işe yaramaz da demedim.Sadece bu bir zorunluluk değil dedim.Takım gibi takım olmak için de bunlar şart değil demeye çalışıyorum.Ama anlamamakta ısrarcısınız.Bobo konusunda ise inşallah bir kaç yıl sonra tekrar tartışırız.Ön yargısız izlersen belki gerçekten çok iyi bir kumaşı olduğunu görebilirsin.Ayrıca bir dip not.İlhan ve Pascal gerçekten iyi futbolculardı.Ama genele vurduğunda sence Beşiktaş'a verebileceklerinin ne kadarını verdiler ? Kahramanmaraşspordan 20 yaşında gelen bir Mehmet Özdilek olabildiler mi sence?
autopsy Ofline