10-07-2008, 23:43
|
#21 |
| Alıntı: JönTürk´isimli üyeden Alıntı
Öncelikle teşbihte hata olmaz derler.o cümleyi siyasi amaçlı değil örnek vermek için yazdım. Kavgaya gelince , ilk vuran son vuran hikayesi kovboy filimlerinde olur.Futbolda 2 futbolcu birbirine yumruk atarsa önce kim vurdu diye bakılmaz ikisinede kırmızı kart gösterilir. Toraman'ın kanını canını ortaya koyduğunu söylüyorsun , ben tam tersini savunuyorum bu şahsın bu takıma faydasından fazla zararı dokunduğuna inanıyorum.İstersen bunu tartışalım... | O senin kararındır benim görüslerime cok ters düsüyor bu yüzden saygı duyarım.Ne desem kendi görüsünü kabul edeceksin sonucta... Kavga olayında ise Toraman odasına giderken arkadan yumruk yiyor haliyle karsılık veriyor saygı da bir yere kadardır bu durumda suclu bana göre Üzülmezdir Benim icin TOraman tam bir BEŞİKTAŞ ' ımızın futbolcusuydu kişiligi ile futbolu ile ama böyle bir tatsız olaya karıstı ve yönetimde yanlıs bir kararla cezasını kesti . Bu arada kart demişsin Toramanın attıgı goller olmasa bur lara gelirmiydik Bi daha örneklerinde dahi siyaseti karıstırma Konunun icerigi degişti protesto hakkında yorumlarınızı lütfen paylasın Toraman -Üzülmez buranın konusu degildir İyi Forumlar
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... |
| |