Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2008, 07:06   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Demirören'den Baskın

Demirören baskın yaptı
Click the image to open in full size.

Avusturya kampına 1 günlüğüne aniden gelen Beşiktaş Başkanı, Ertuğrul Sağlam´dan takımla ilgili rapor aldı. Demirören, Sinan Engin, Delgado ve Nobre´yle de odasında konuştu.



‘Hesabı senden sorarım’
Bir günlüğüne Avusturya kampına gelen başkan Yıldırım Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan takımla ilgili rapor aldı. Demirören, “Camianın hiç bir mazerete tahammülü yok. Hangi bölgeye kimi istiyorsan, aldık. Kimi göndermek istiyorsan da gönderdik. Artık bütün sorumluluk sende. Bundan sonra en küçük disiplinsiz davranışta ya da takımın huzurunu bozacak herhangi bir durumda hesabını senden sorarım. Oyuncuların üstüne ağırlığını koy, disiplini sağla” dediği belirtildi.

Kasırga gibi esti gitti
Başkan daha sonra şöyle devam etti: “İş sadece sahada bitmiyor. Saha dışında pasif kalındığı için kaptanların kavga olayı yaşandı. Bu ilk ve son olsun. Başka problem istemiyorum.” Sağlam saha kenarında başkanın konuşmasını dinledikten sonra başarı sözü verdi, kamptaki çalışma ortamından memnun kaldığını söyledi. Başkan daha sonra Sinan Engin, takım kaptanları Delgado ve Nobre ile de otelde özel toplantı yapıp, isteklerini birer birer sıraladı. Demirören ardından kamptan ayrıldı.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla