Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2008, 07:40   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 En az 20 gol atarım"

Kartal'ın geçen sezon 15 gol kaydeden yıldız oyuncusu Filip Holosko çıtayı yükseltti, "Bu yıl en az 20 gol atarım. Yeni sezon inşallah Beşiktaş ve benim zirvede olacağımız bir dönem olur" dedi..

Beş milyon euro artı Burak Yılmaz ve Koray Avcı gibi pahalı bir bonservis paketi karşılığında ara transferde Beşiktaş’a gelen Filip Holosko yeni sezonda yine golleriyle gündemde olmak istediğini ifade ederek, iddialı açıklamalar yaptı. Geçen sezon Vestel Manisa ve Beşiktaş formaları altında rakip fileleri 15 kez havalandıran Slovak futbolcu ligin başlamasını büyük bir sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Gol çıtasını yükselten genç oyuncu, “İnanıyorum ki geçen seneden daha fazla gol atacağım. İnşallah en az 20 gol atarım. Bu sene kadro çok geniş oldu. Türkçe biliyorum ama yine de kendi dilimi konuşan Sivok ve Zapotocny’nin de takıma katılması benim için avantaj oldu. Yeni gelen iki arkadaşımızın da kaliteli futbolcular olduklarını söyleyebilirim. Zapotocny çok hızlı bir defans oyuncusu. Onunla aynı takımda oynadım. Daha ciddi maçlar oyanadıkça hepiniz Zapotocny’nin nasıl bir futbolcu olduğunu göreceksiniz. Bence Beşiktaş için tam aranan özellikte bir oyuncu transfer edildi” diye konuştu.

‘Güiza çok pahalı’
Röportajda soruları Türkçe yanıtlayan Holosko, Fenerbahçe’nin İspanyol golcü Daniel Güiza’yı astronomik bir bedel karşılığında kadrosuna katmasını da değerlendirdi.

Siyah-beyazlı futbolcu, “Bana göre Türkiye şartlarında çok büyük bir para ödendi. Sonuç olarak İspanya Ligi’nin gol kralını transfer ediyorsunuz, ama Türkiye’de ilk kez böyle bir bonservis rakamı duyuyorum. Tıpkı bizim gibi rakiplerimiz de kaliteli futbolcular aldı. Bence önümüzdeki sezon lig hem çok renkli hem de çok çekişmeli geçecek. İnşallah Beşiktaş’ın ve Holosko’nun zirvede olduğu bir sezon olur” ifadelerini kullandı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla