Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2008, 07:41   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Söz sırası Alen'de

Beşiktaş Taraftar Grubu Çarşı'nın Lideri Alen Markaryan Ve Arkadaşları, Basın Açıklaması Yaparak, Geçen Cumartesi Günü Beşiktaşlı Bir Taraftarın Silahla Öldürülmesi Olayının Tamamen Kişisel Husumetten Kaynaklandığını İleri Sürdü

Beşiktaş meydanında yapılan basın açıklamasına Alen Markaryan’ın yanı sıra siyah-beyazlı tribünün ileri gelenleri ve yaşanan olayda vefat eden Ferdi Aslan’ın arkadaşları katıldı.

Alen Markaryan, son dönemde acı bir olay yaşadıklarını belirterek, "Bunun üzüntüsü içindeyiz. Ama kimse bırakmıyor ki üzüntümüzü yaşayalım. Aslı astarı olmayan iddialarla olayı başka yerlere çekmeye çalışıyorlar. Açıkçası Beşiktaş düşmanlığı yapıyorlar. Bugüne kadar açıklama yapmamamızın nedeni, acımızın büyük olmasındandır" dedi.

Olayın bedava bilet ile ilgisinin olmadığını savunan Markaryan, "Ferdi, benim tribündeki yardımcımın en yakın arkadaşıydı. Olay iki kişi arasındaki husumetten kaynaklandı. Bilet olayı yoktur. Biz iki kişiyi içeri alabilmek için müdüriyete yalvar yakar oluyoruz. Müdüriyet orada, sorabilirsiniz. Biletix orada... Fazla bilet mi basıyor Biletix o zaman?" şeklinde konuştu.

Alen Markaryan, olayın ayrıca, futbol takımı genel menajeri Sinan Engin aleyhine sezon başında açılan pankartlara bağlanmaya çalışıldığını dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Pankart açıldığında zaten rahmetli arkadaşımız orada yoktu. O gün maça ikinci yarıda gelmişti. Pankart ile ne alakası var? O maçtan sonra Zürih, Gaziantepspor ve Kasımpaşa maçları geçti. Tribünlerde hiç böyle olay yaşanmadı. Bu, maç haricinde olan bir olay. Zaten biz maçtayken olmuş bir olay. Olayı yapan diğer kişiler de tribünde olan kişilerdi, onların da hayatı karardı. Zaten bu olayın bilet veya pankart için olmadığını emniyet de biliyor. Ama Beşiktaş düşmanlığı yapılıyor, devamlı Çarşı’yı bu işlerin içine çekmeye çalışıyorlar."

Çarşı cinayetinde iki kişi gözaltında
Beşiktaş'ta Çarşı Grubu mensubu Ferdi Aslan'ın öldürülmesine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, kavga sırasında olay yerinde oldukları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.
(Milliyet)
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla