Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2008, 07:47   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kovulmadan asla gitmem

Kovulmadan asla gitmem [/font][/color][/center][/center]

Beşiktaş savunmasının önemli isimlerinden Cisse, Avusturya kampında iddialı açıklamalar yaptı. Siyah-Beyazlı ekibin son durumunu tahlil eden Fransız futbolcunun değerlendirmesi şöyle: Geçen sezonki çekirdek kadromuzu koruduk hatta takviyeler oldu. Takıma yeni katılan futbolcular ile yaklaşık 10 gündür beraberiz. Uyum sorununu çabuk atlattılar ve takıma katkıları olacağını sanıyorum. Geçen sezon teknik heyet dahil bir çok arkadaşımızın takımda ilk senesiydi. Buna rağmen şampiyonluğu sonuna kadar kovaladık. Çok genç, dinamik ve tecrübeli sayılacak bir kadromuz var. Geçen sezon hakem hatalarından çok canımız yandı. Yeni sezonda hakem hatları olmaz ve bizde daha dikkatli olursak sezon sonunda ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum.”

LİG DAHA ZEVKLİ OLACAK

BU sezon ligin daha zevkli olacağını belirten Cisse, “Rakiplerimiz de bizim gibi kadrolarını güçlendiriyor. Galatasaraylı Kewell ve Trabzonspor’un kalecisi Toni Silla yakından tanıdığım isimler. Silla ile Monaco’dayken Şampiyonlar Ligi finali oynamıştım. Çok iyi ve gol atılması zor bir kaleci. Fenerbahçe’nin yeni transferi Guiza da İspanya’da gol kralı olmuş, kendisini kanıtlamış bir futbolcu. Aldığı paraya ise bir şey diyemeyeceğim. O kadar param olmadığı için o parayı veremezdim. Beşiktaş’ta çok mutluyum. Ayrılmak istediğime dair basında yazılar çıktığını duydum. Ancak bunlar doğru değil. Kontratım devam ediyor ve ettiği sürece de Beşiktaş’ta oynayacağım. Yönetimden teklif gelirse sözleşmemi de uzatabilirim. Futbol hayatıma Beşiktaş’ta son noktayı koymak istiyorum” diye konuştu. [/font][/color]


Yetenek de bir yere kadar!

Takıma yeni katılan gençlerin çok yetenekli isimler olduğunu vurgulayan Cisse, “Ancak yetenek de bir yere kadar. Onlara tavsiyem, kendilerine sormaları lazım; “Ben ne olacağım.” Futbolcu olacağım diyorlarsa çok çalışacaklar ve devamlı öğrenmek isteyecekler” dedi. Fransız futbolcu, Beşiktaş kalesinin emin ellerde olduğunu da belirterek, “kalede bir sıkıntı yaşamayız. Ancak defans bloğundaki sorunların tekrar gündeme gelmemesi için teknik kadro gerekli önlemleri aldı. Bu sezon farklı bir yıl yaşayacağız. Aklımızda şampiyonluktan başka bir alternatif yok” dedi.

__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN

Konu Burcu_BJK1903 tarafından (11-07-2008 Saat 08:41 ) değiştirilmiştir..
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla