Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2006, 01:24   #59
rtmtita

rtmtita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı
autopsy arkadasım yorumlarının hepsini okudum ve sana katılıyorum.!! bobo ya 2 milyon dolar verilir mi diyen arkadaş ta bobo nun başarısız olması için şimdiden dua etmeye başlamıştır.öle bi durum olursa ben size dememişmiydim felsefesi yapıcak çünkü.!!! ona o kadar para verme buna verme ,git yıldız al,ona yıllık 5-6 milyon dolar ver.ne güzel bi mantık!! yıldız alınırsa forma ve ürünlerden parası çıkarılırmış. bi kere forma,ürün ve kombineyi yıldız oyuncu üzerine alan arkadaşlar hiç almasın daha iyi.
hayallerle yaşamayalım arkadaşlar, bizde isteriz tabi dünyaca ünlü yıldızların BEŞİKTAŞ formasını giymesini.!! ama adam gibi bi yıldız türkiyeye gelip kariyerini mi bitirsin. demek istediğim öle höttt dedin mi al sana bi dünyaca ünlü bi yıldız demezler.!!gerçekçi olalım adama istediği parayı da versen türkiye ligi suanda bi vitrin değil ve ingiltere,italya,ispanya v.s bu liglerde vitrin ve kariyer yapmak varken türkiye ligi adamların sececegi en son alternatif liglerden birisi olur..!!bunun herkes farkında ama hala olur olmaz konusuluyo,hersey çok kolay zannediliyor .!!
Sevgili BEŞİKTAŞLILAR yapacagınız tek sey mevcut kadro içinde en begendiğiniz, en sevdiğiniz futbolcuyu kendinize yıldız olarak seçin o kadar çok yıldız isteyen varsa...!!!
demogoji yapmayın be abi.bişeyler yazmak içinde yazmayın.bobo kötü çıksa burada gelip ben demiştim diyeceksin geyiklerinide bıraksan iyi olur.amacımız Takımımızın iyi olması.ayrıca benim alacağım forma ve kombine seni yada başkasını alakadar etmez.
biz her sezon başı birilerinin gazıyla lige bomba gibi giriyoruz.o mükemmel bu mükemmel 5 maç sonra "yönetim istifa ,nerden bulmuşlar bu adamı" demeye başlıyoruz.

neyse siz yıldız istemiyorsanız bırakın böyle kalsın.zaten bu yönetiminde öyle bir çabası olmadı.biz takımımızı desteklemeye devam edelim

Konu rtmtita tarafından (07-07-2006 Saat 01:26 ) değiştirilmiştir..
rtmtita Ofline