Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2008, 18:10   #1
KaRaHaNLI
 
KaRaHaNLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Müthiş iddia... Beşiktaş ile Fenerbahçe anlaştı mı?

Müthiş iddia... Beşiktaş ile Fenerbahçe anlaştı mı?
Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin transferde gizli ortaklık anlaşması imzaladığı ileri sürüldü.

Click the image to open in full size.
Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin birbirleriyle gizli transfer anlaşması imzaladığı ileri sürüldü.

Gökhan Zan şoke oldu

Beşiktaş'la anlaşamayan Gökhan Zan'ın menajeri aracılığıyla Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'a Sarı-Lacivertli kulüpte oynamak istediği mesajı gönderdi. Ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Gökhan Zan'ın menajeri Ceylan Çalışkan'a, "Beşiktaş'la yaptığımız anlaşma gereği ne biz Beşiktaş'tan ne de Beşiktaş bizden oyuncu almayacak" dediği öğrenildi.

Aurelio'ya izin yok

Beşiktaş'ın da aynı şekilde Fenerbahçe ile anlaşamayan Aurelio'nun menajeri Bayram tutumlu'ya olumsuz yanıt verdiği belirtildi. Tutumla'nın Beşiktaş'tan olumsuz yanıtın ardından Fenerbahçe'den ayrılmayı kafasına koyan Aurelio için Real Betis kulübüyle anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Fenerbahçe iki sezon önce Beşiktaş'tan Tümer'i kadrosuna dahil etmişti. Beşiktaş'ta son yıllarda Fenerbahçe'den yaptığı transferlerle dikkat çekmişti. Siyah-Beyazlı kulübün yöneticileri son olarak Fenerbahçeli Rüştü'yü kadrolarına transfer etmeyi başrmıştı.

Burak özel izinle

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon ortasında gerçekleşen Holosko transferinde Manisaspor'la takasta kullandığı Burak'ın transferi için Yıldırım Demirören'den özel izin aldığı yine iddialar arasında...

Kartalhaber.com
__________________
Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
KaRaHaNLI Ofline