Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2008, 19:50   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Van der Vaart yalanladı!

Van der Vaart yalanladı!

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg'ta forma giyen Hollandalı orta saha oyuncusu Rafael van der Vaart, İspanyol ekibi Real Madrid'den herhangi bir teklif almadığını açıkladı.
İspanyol basınında çıkan haberlerde Real Madrid'in Hamburg'un başarılı orta saha oyuncusu Rafael van der Vaart'ı istediğinin iddia edilmesi üzerine Hollandalı futbolcu bir açıklama yaptı. Van der Vaart konuyla ilgili açıklamasında İspanyol ekibinden kendisine ulaşan bir transfer teklifi olmadığını söyledi. Takımıyla yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde antrenmanlara başlayan Van der Vaart, "Benimle ilgileniyor olabilirler ancak kimse benimle konuşmadı. Herhangi bir teklifte almadım" dedi.
İspanyol gazetesi Marca, Real Madrid'in Hollandalı futbolcu için 20 milyon euroyu gözden çıkardığını iddia etmiş ve bu haber Avrupa spor basınında büyük yankı bulmuştu.
La Liga'da transferin hızlı takımlarından Atletico Madrid'in de Van der Vaart için transfer girişimlerinden bulunduğu ve 15 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia ediliyordu.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla