Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2006, 22:49   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Camoranesi satılık listesine kondu..

Click the image to open in full size.Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal karşısında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Mauro Camoranesi, Juve yönetimi tarafından 30.000 pound para cezasına çarptırıldı.. Camaronesi'nin kart görmesi ve çıkarken yaptığı haraketler satılık listesine konmasına sebep oldu..


Juventus Camoranesi'ye acımadı..

Salı gecesi Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçına Arsenal deplasmanına çıkan Juventus'da kırmızı kart görerek oyundan atılan Camaronesi yönetimi çok kızdırdı..

2-0'lık mağlubiyet, oyundan atılması ve çıkarken Highbury'deki taraftarı alkışlaması Juventus'un Camoranesi'yi gözden çıkartmasına sebep oldu..

Sezon sonunda Verona'nın eski futbolcusunu satma kararı alan Juventus yönetimi ayrıca 30.000 poundluk ciddi bir cezayla faturayı oldukça ağır kesti..

Teknik direktör Fabio Capello futbolcusunun sinirli haraketleri sebebiyle Camoranesi'yi bu sezon kırmızı kart görmesine saniyeler kala 2 kez oyundan almak zorunda kalmıştı..

Juventus ayrıca Camoranesi'nin yerine Parma'da bu sezon sözleşme süresi dolan Marco Marchionni'yi monte etme kararını da aldı..

Bu arada sezon sonunda satılmasına kesin gözüyle bakılan ve Arsenal maçında kırmızı kart gören bir diğer isim olan Jonathan Zebina ise yaklaşık 15.000 poundluk bir ceza aldı..
xarizma Ofline