Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2006, 08:52   #1
yasinbjktr
 
yasinbjktr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Robert’e şartlı evet

2006-2007 sezonunda futbolseverlerin izleyeceği Beşiktaş, A’dan Z’ye her şeyiyle tam bir ‘Jean Tigana yapımı’ olacak. Özellikle transferde yönetimin bir dediğini iki etmediği Fransız teknik adam; geldiği günden bu yana istediği tüm oyuncuları, biri haricinde kadrosuna katmayı başardı. Sadece Kayserispor’dan Mehmet Topuz’u aldıramayan ünlü hocanın listesinden Kartal’a gelen oyuncular şöyle: Matias Delgado Emilio, Marcio Nobre, Vedran Runje, Laurent Robert, Bobo, Serdar Kurtuluş, Fahri Tatan, Baki Mercimek, Burak Yılmaz ve Gökhan Güleç...
"Konuşmaya gerek yok"
Daha önce Galatasaray için İstanbul’a gelen, ancak Sarı-Kırmızılı yönetimdeki çekişme nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Laurent Robert konusunda da Tigana’nın aktif rol oynadığı öğrenildi. Saha dışında sorunlu bir futbolcu olması nedeniyle yönetimin sıcak bakmadığı Fransız futbolcuyla çok özel bir görüşme yapan Tigana, öncelikle şunları söyledi: "Ben, iki yıl önce sahada harikalar yaratan, muhteşem performansıyla İngiltere’yi sarsan halini görmek istiyorum. Eğer geçen sezon yaşadığın gibi sorun üreteceksen konuşmamıza bile gerek yok."
"Parayı öder, giderim"
Fransız teknik adamın bu sözlerini dikkatle dinleyen Laurent Robert’in verdiği karşılık da hayli anlamlıydı: "O günlerimden çok daha iyi olmak arzusundayım. Çünkü kendimi yeniden ispat etmek zorundayım. Bunu önce kendim, sonra ailem ve en nihayetinde de bazı kişi ve kulüpler için yapacağım. İsterseniz, sözleşmeme özel bir madde bile koyabiliriz. Söylediklerimi gerçekleştiremezsem aldığım parayı da geri öder ve takımdan ayrılırım." İşte bu sözlerin ardından ikna olan Tigana, yönetime son kararını iletti: "İmzalayalım."
yasinbjktr Ofline